Bulvár

A saját halálhírét keltette, besétált a virrasztására, aztán csodálkozott, mit kapott a családjától

rtl.hurtl.hu

2023. január 27. 18:31

Tudni akarta a férfi, hányan mennének el a virrasztására.

A saját haláláról készített álhírt egy 60 éves brazil férfi, Baltazar Lemos, mert arra volt kíváncsi, hányan mennének el a virrasztására, illetve a temetésére – számolt be a Daily Mail.

A férfi alaposan előkészítette a sztorit, első körben az Instagramra egy képet tett, amin ő mosolygott a háttérben egy Sao Pauló-i kórházzal. Másnap már ledobta a bombát, egy fekete-fehér kép mellé azt írta, „kora délután Baltazar Lemos itt hagyott bennünket. További információk hamarosan”.


Az unokaöccse a kórházba rohant, a rokonok és barátok kommentben kezdtek búcsúzkodni tőle, a 80 éves édesanyja pedig szinte sokkot kapott.

A kórházban semmit sem tudtak Lemosról, de ez nem akadályozta meg a gyászolókat, hogy megjelenjenek a virrasztáson, ahova végül betoppant a brazil férfi is. Nem azt kapta, amit várt. Nem borultak a nyakába, ellenben szidták, mint a bokrot és azóta sem bocsátottak meg neki: a rokonai a gyászposzt alatt pszichopatázzák.

Lamos az esetről a helyi sajtónak azt mondta, tudni akarta, hányan mennének el a virrasztásra, ki az, aki csak bulizni menne el, és ki az, aki el is gyászolná, ha úgy alakulna.

Nyitókép: Baltazar Lemos/Instagram

#Bulvár#Baltazar Lemos#brazília#halálhír#virrasztás

Címlapról ajánljuk