Bulvár

Fodor Zsóka nem áll jól anyagilag, és még a barátnője is elnyert tőle „kockapókeren néhány ezrest”

rtl.hurtl.hu

2023. január 26. 7:33

Vár, amíg anyagilag megizmosodik. 

A Storynak mesélt hogylétéről Fodor Zsóka. A színésznő szavait nem panaszkodásnak szánta, de kétségtelenül rosszul indult az éve. A szilvesztert barátnőjénél, Erzsikénél töltötte Svédországban. A tervek szerint hazaérkezése után egy forgatáson vett volna részt, azonban megbetegedett és mire az antibiotikumkúra véget ért, elbukta a forgatást, amire sokat áldozott idejéből és pénzéből is. Ráadásul a forgatásért kapott összeget fejben már el is költötte: Erzsikével utaztak volna Dubajba. 

Így nem utazunk. És bár sosem játszom nagy összegekben, ezek után még a barátnőm is elnyert tőlem kockapókeren néhány ezrest

– fogalmazott a művész, aki kijelentette, bár négy darabban is játszik, nem áll túl jól anyagilag. Ráadásul most először fordul elő vele, hogy januárban még nincs tele a naptára, nyárra például még egyetlen leszerződött munkája sincsen.

Most várok, amíg egy kicsit megizmosodom anyagilag. Nem arról van szó, hogy ne lenne félretett pénzem, de ehhez én nem szeretek hozzányúlni

– mondta Fodor Zsóka, aki Budapesten és Pécsen is fenntart egy lakást.Háztartást nem vezet és gyakran taxival közlekedik, ezekkel azonban sohasem kérkedett. Gavallértermészetűnek tartja magát, tenyerén hordozza azokat, akiket szeret.

Fodor Zsóka Erzsikével egy telekocsis úton ismerkedett meg, erről beszélt a Reggeliben:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#fodor zsóka#anyagi helyzet#munka#dubaj

Címlapról ajánljuk