Bulvár

Egy 24 éves milliomos szerint minden huszonévesnek vennie kellene egy Lamborghinit

rtl.hurtl.hu

2023. január 25. 15:16

A többek között Youtube videókat is gyártó Sebastian Ghiorgiu szerint játszi könnyedséggel lehet sok pénzhez jutni, így a vele egyidős férfiak simán megvehetnének maguknak bármilyen sportautót.

A fiatal üzletember 8 millió dolláros vagyonra tett szert, pedig nagyon szegény körülmények között nőtt fel. Sebastian online kurzusokat tart, autókat és lakásokat ad el, sőt még a drop-shipping – ez egy kereskedelmi módszer, amelyben az értékesítők csak akkor vásárolnak meg egy terméket, ha megrendelték, így nem kell előre felhalmozniuk nagyobb árukészletet – világába is belekóstolt, így tett szert hatalmas vagyonára.

A milliomos srác Youtube csatornáján arra tanítja követőit, hogy milyen módszerekkel érhetik el azt, amit ő. Ennek nyomán elég meredek kijelentést tett:

Ha egy huszonéves srác vagy és nincs Lamborghinid, akkor le kellene ülnöd, hogy elbeszélgess magaddal, hogy ez miért történt. Szerintem nagyon egyszerű, pláne, hogy annyi pénz van odakint a világban.

– említette meg egy podcast beszélgetésben.


Nem kellett sokat várni, hogy Ghioriu kijelentése után kiakadjanak az emberek, hiszen sokan egyáltalán nem értettek egyet azzal, hogy lazán ki kellene adniuk 200 ezer dollárt egy autóra.

Szerintem minden férfit laboratóriumban kellene kivizsgálni, akik podcastot vezetnek. 

– kommentelte valaki.

Mások viszont a srác korosztályából nem kérnek:

Itt az ideje, hogy letiltsuk a TikTokot. Nem bírom tovább hallgatni a Z generáció gurujait.

A negatív kommentek ellenére Sebastian Ghiorgiu még így is eléggé masszív követőtáborral rendelkezik, ráadásul a milliomos nem is félt beleállni a körülötte alakult vitába:

Régebben az embereknek fizikai munkát kellett végezniük, hogy pénzt keressenek. Mostanság már elég gombokat nyomogatni az ágyban, és tízszeresét vagy százszorosát megkeressük csak azzal, hogy okosan állunk hozzá.


Nyitókép: mevans / Getty Images

#Bulvár#milliomos#üzlet#sportautó

Címlapról ajánljuk