Bulvár

A fagyi visszanyal: Donald Trumpot csalással vádolják

rtl.hurtl.hu

2023. január 25. 10:50

A korábbi amerikai elnök imád golfozni, azonban a sportnál talán még jobban szereti, ha mindig ő nyer. Ehhez pedig mindent megtesz, amit csak tud.

Nem titok, hogy Donald Trump szenvedélyesen odavan a golfért. Annyira, hogy az elmúlt években 17 óriási golfpályáját vett szerte a világon. Sőt, Jack Nicklaus profi golfjátékos egyszer azt mondta róla, hogy még a pénznél is jobban szereti a golfot.

Egy dolog azonban szeretni, és egy teljesen másik jól is játszani. Állítólag az egykori amerikai elnök még ebben is remekel. Az értékelések alapján az amerikai játékosok felső 5%-ba tartozik. Persze, nem kell mindennek bedőlni, ezekkel a hírekkel párhuzamosan évek óta terjednek a pletykák, miszerint Trump állandóan csal.

Rick Reilly sportíró szerint – aki többször is golfozott már vele –, hogy Trumppal kapcsolatban annyira igaz, hogy csal, mint Michael Phelsről azt állítani, hogy úszik.

A legmagasabb szinteken csal. Akkor is csal, amikor az emberek nézik, és akkor is, amikor nem. Akkor csal, amikor csak kedve tartja. Azért csal, mert egyszerűen ő így golfozik.

Az üzletember korábban még arról is hazudott, hogy majdnem megverte Tiger Woods-t. Persze, nemcsak Reilly állítja, hogy Trump egy csaló, a Ponyvaregény sztárja, Samuel L. Jackson is megmérkőzött már vele, és ő is hasonló dolgokat élt át a pályán. Miután Trump meglátta, hogy a színész szerint is lódít játék közben, a Twitteren üzent neki:

Nem ismerem Samuel L. Jacksont, és amennyire tudom, sosem játszottam vele. Túl sok reklámot csinál. Nem rajongok érte.

Nyitókép: Mario Tama / Getty Images

#Bulvár#donald trump#golf#Játék#csalás

Címlapról ajánljuk