Bulvár

Jennifer Lawrence elszólta magát: vele csalták meg Miley Cyrust?

rtl.hurtl.hu

2023. január 23. 10:51

Miley Cyrus legújabb dala kellőképpen felkavarta a bulvárvilág állóvizét, ennek hatására ráadásul most előkerült egy régi interjú Jennifer Lawrence-szel, amiben a színésznő vicceskedve beismerte, hogy volt valami közte és Liam Hemsworth között.

Az elmúlt napokban mindenhonnan Miley Cyrus legújabb dala, a Flowers szól, amelynek nemcsak a dalszövegében utalgat exére, Liam Hemsworth-re, hanem a – Rév Marcell által rendezett – klipje minden egyes képkockájában is.

Az egyik jelenetben annyi látható, hogy Cyrus egy aranyszínű estélyiben sétálgat Los Angeles utcáin, és természetesen mindenki találgatni kezdett: vajon miért pont ezt választotta? Sokan felvetették, hogy biztosan Jennifer Lawrence-re utalhat ezzel a szereléssel, hiszen a színésznő hasonló ruhában jelent meg – Hemsworth oldalán – Az éhezők viadala Los Angeles-i premierjén 2012-ben.

Jennifer Lawrence elszólta magát: vele csalta meg Liam Hemsworth Miley Cyrust?
Kép:  Barry King / Contributor

A rajongók nem véletlenül kezdtek gyanakodni, hiszen 2012 és 2015 között sokan pletykáltak róla, hogy történt valami Lawrence és Hemsworth között Az éhezők viadala filmek forgatásain.

Ráadásul nemrég előkerült egy régi interjú, amiben Lawrence beismeri, hogy bizony nem csak a kamerák előtt csókolóztak kollégájával – olvasható a Buzzfeed cikkében. 2015-ben a Watch What Happens Live felvételén a műsorvezető, Andy Cohen kvízkérdéseket tett fel a színésznőnek, amiben Liam is szóba került:

Megcsókoltátok egymást, amikor nem forogtak a kamerák?

– tette fel a kérdést a műsorvezető.

Mielőtt Lawrence válaszolt volna, idegesen mocorogni kezdett, majd félve annyit mondott:

Liammel együtt nőttünk fel… Liam nagyon szexi. Te mit tettél volna? 

– kérdezett vissza Cohentől, majd nagy nevetések közepette kibukott belőle egy vallomással egyenértékű „igen”.

Mindez azonban csak spekuláció, hiszen Miley és Liam kapcsolata mindig is hullámvasútszerű volt, többször is szétmentek, majd újra egymásra találtak. Így benne van a pakliban, hogy a kollégák között elcsattant csók épp egy ilyen időszakban történt. Sőt Miley egyik 2019-es Twitter-bejegyzésében kijelenti, hogy nem egy harmadik fél miatt ért véget a házasságuk:

Nem vagyok hajlandó azt írni, hogy a házasságunk hűtlenség miatt ért véget. Liam és én már majdnem egy évtizede együtt voltunk. Korábban is mondtam, és mindig igaz lesz: szeretem és szeretni fogom Liamet.

Flowers című klipjét nézve és hallgatva – amit ráadásul exe születésnapján adott ki –, kétséges, hogy még mindig ilyen gyengéd érzelmeket táplálna Liam iránt.

Kiemelt kép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#jennifer lawrence#liam hemsworth#miley cyrus#hűtlenség#megcsalás#csók#videóklip

Címlapról ajánljuk