Bulvár

Beyoncé nagy port kavart Dubaiban tartott privát koncertjével

rtl.hurtl.hu

2023. január 23. 16:56

Az énekesnő négy év után először lépett színpadra, azonban a látványos showt nem láthatta akárki. Csakis a meghívott vendégek vehettek részt a különleges eseményen Dubaiban, ahol ráadásul egyetlen dalt sem énekelt legújabb albumáról.

Beyoncé több év után egy luxus üdülőben, Dubaiban tartotta első egész estés koncertjét. Az eseményre csak újságírókat és influenszereket hívtak meg, akiknek szigorú szabályokat kellett betartaniuk, így például tilos volt bármilyen felvételt készíteniük a koncert alatt.

Amikor a szerencsések megkapták a meghívót, még nem is sejtették, hogy Beyoncé koncertjére hivatalosak, hiszen csak annyit tudtak, hogy „egy egyszeri és megismételhetetlen előadás” vár rájuk, azonban a fellépő kiléte ekkor még titok volt. Az énekesnő végül egy 19 dalból álló setlistet adott elő, amely több meglepetést is tartogatott. Megannyi dalpremier mellett legidősebb lánya, Blue Ivy is színpadra lépett vele.

Beyoncé nagy port kavart Dubaiban tartott privát koncertjével
Kép: Kevin Mazur / Getty Images

A Guardian cikkéből kiderült, hogy miközben csodálatos előadásoknak lehettek szemtanúi, a közönség tagjainak feltűnt, hogy az énekesnő egyetlen dalt sem adott elő legutóbbi albumáról. Az énekesnő Renaissance című lemezével – és annak dance dalaival – kifejezetten a fekete és meleg közösséget szerette volna támogatni. Miután az Egyesült Arab Emírségek területén illegális a homoszexualitás, amit halállal büntetnek, így valószínűleg ezért hagyta ki repertoárjából ezeket a dalait.

Az elmúlt években rengeteg rajongó lobbizott már, hogy az előadók ne lépjenek fel az Arab Emírségek és Szaúd-Arábia területén. Nicky Minaj például pont emiatt mondta le egyik koncertjét, Justin Bieber viszont a tiltakozások ellenére is megtartotta fellépését, akárcsak Beyoncé.

Nyitókép: Kevin Mazur / Getty Images

#Bulvár#beyoncé#dubai#privát#koncert#fellépés#show#Blue Ivy

Címlapról ajánljuk