Bulvár

G.w.M. nem maradt adós a válasszal: „Te jómódodban iPhone-t turmixoltál, te hülyegyerek!”

rtl.hurtl.hu

2023. január 19. 12:49

A rapper kijelentette, hogy sosem hallott még Szabyestről, aki nemrég keményen leszólta őt és zenéjét.

Ahogy azt mi is megírtuk, Szabyest keményen beleállt Gw.M-be, és olyan kritikával illette, amit a rapper nem hagyhatott szó nélkül. 

G.w.M Instagram-történetében reagált arra, hogy az egykori YouTube-sztár azt állította, hogy a rapper „kéthetente rohadvány zenéket hoz ide”, és népszerűsége azt jelenti a magyar társadalomra nézve, hogy a sz*rra van igény. 

G.w.M. úgy vélte, hogy Szabyest azért állt bele, mert akkor legalább 1-2 napig újra a köztudatba kerül, mivel ez szerinte már egy bevált gyakorlat:

Egyszerűen röhejes, hogy már egy saját vonatom is van, amire olyan sokan szeretnének felszállni... mert, aki G.w.M-et bármilyen formában a szájára veszi, az 1-2 napos hírnévnek örvendhet

– írta a rapper, és kifejtette, hogy eddig fogalma sem volt róla, hogy ki Szabyest, így nem is érzi mérvadónak a véleményét, valamint a karrierjét elnézve sem gondolná, hogy eddig brillírozott. Ezek ellenére megköszönte a „Crazy Frog-formának”, hogy a szakma szóról ő jutott az eszébe.

Isten segítse az útját, hogy ötvenéves kora elejére elérje az én jelenlegi szóló megtekintéseim (380 000 000+) legalább 20%-át vagy 9 arany és 19 platinalemezt. Ha megvan a 20%, akkor szívesen leülök vele a szakmáról beszélgetni 

– fűzte tovább G.w.M, aki Szabyest saját módszerét használta fel ellene, mondván, akkor kritizálja valaki, ha akkora nézettsége lesz, mint neki.

A rapper Szabyestnek arra a beszólására is reagált, miszerint ő egy Pizzaking-type rapper (a jelzőt egyes zenészek arra használják, hogy egy általuk alsóbb rendűnek tartott előadót jellemezzenek):

A Pizzaking-type dumáról meg annyit, hogy ott olyan nevek voltak rajtam kívül akkoriban, mint Majka, Gáspár Laci, Curtis és még sokan mások, akikkel rengeteg szegény gyereknek, családnak nyújtottunk segítséget a Pizza Kinggel együtt, ameddig te jómódodban Iphone-t turmixoltál, te hülyegyerek… (szégyelld magad)... legalább szakmai alázatod legyen, ha már túl nagy sikered nincs, és majd ezután hátha lesz…


Nyitókép: G.w.M. / Facebook

#Bulvár#szabyest#gwm#beszólás#reakció#hülyegyerek

Címlapról ajánljuk