Bulvár

1995-ből kapott levelet egy brit férfi, ami nem is neki szól

rtl.hurtl.hu

2023. január 18. 17:57

Elképesztő történetet rejtett a 27 éve feladott küldemény.

Az Egyesült Királyságban a közelmúltban lezajlott postai sztrájkok miatt sokan sokkal később kapták meg karácsonyi leveleiket, csomagjaikat. Ez az eset semmi annak a férfinak a történetéhez képest, aki nem kevesebb mint 27 évvel a feladás után kapott levelet, írja a LADBible.

A 60 éves John Rainbow január 13-án, pénteken kapta meg az 1995-ös levelet, igencsak meglepődött, amikor ránézett a postai bélyegre.

Amint a bélyegből kiderül, a levelet a somerseti Bridgwaterből postázták még 1995 nyarán. A boríték túloldalán egy 1995-ös Alnwick postabélyeg látható. A levél szinte tökéletes állapotban volt a kézbesítéskor, csak épp látszott rajta, hogy nem mostani, közönséges levélről van szó.

John, aki 2015-ben költözött be az ingatlanba, felbontotta a levelet, amit az előző lakó kapott. Kiderült, hogy a feladó egy kedves családi történetet osztott meg azzal, aki Rainbow előtt a lakásban lakott, feltehetően egy rokonról lehet szó. A levélben arról írnak, hogy hogyan nőttek fel a gyerekek és hogy hogyan van most a család.

A levelet eredetileg Valerie Jarvis-Readnek címezték, a nő és a családja 2010-ig élt az ingatlanban. Ezután többször is eladták a házat, ahová végül John költözött be. A férfi szomszédja említette hogy Valerie férje a 20. század elején a Le Mans-nál harcoló erők tagja volt.

John Rainbow elmondta, hogy a beköltözés után találtak régi fotókat, amelyeken egy férfi kezet fogott Fülöp herceggel. Akkor még nem tudták, ki ő, de feltehetően ő volt a levél címzettjének a férje. John elmondása szerint megpróbálja felkutatni a házaspár rokonait, hogy átadhassa nekik a küldeményt.

A Royal Mail szóvivője az eset kapcsán elmondta, hogy ilyen esetek nagyon ritkán fordulnak elő, azt viszont nem tudták megmondani, hogy miért pihent eddig a postánál a levél.

Nyitókép: illusztráció / Getty Images

#Bulvár#levél#posta#kézbesítés#brit

Címlapról ajánljuk