Bulvár

Meggyilkolhatták a Tini mamik sztárját

rtl.hurtl.hu

2023. január 9. 14:53

Taylor Lewist holtan találták egy hotelszobában.

A 29 éves nőt január 5-én találta meg a takarítónő egy hotelszobában, és bár a halál okát hivatalosan még nem közölték, a rendőrség nem zárja ki, hogy gyilkosság történt. Taylor nővére azt nyilatkozta, hogy beszélt a nyomozókkal, akik elmondták neki, hogy a biztonsági kamerák felvételein az áldozatot két férfivel látták a hotelszobában – írja a Mirror.

Taylor 2014-ben tűnt fel a Tini mamik második évadában, ahol egykori barátnőjével, Jenelle Evans-el ugyanattól a férfitól vártak gyereket. Jenelle Facebook oldalán osztotta meg a szomorú hírt, és arra kérte a követőit, hogy nézzenek rá a barátaikra, és bizonyosodjanak meg róla, hogy jól vannak.

Taylor, mi történt? Régen a legjobb barátnők voltunk, aztán elváltak az útjaink, mert más emberekkel lógtunk. A távolból szerettem volna figyelni, ahogy kivirágzol nőként, de mindig is szurkoltam neked. Nem tudom, hogy mi történt, de nagyon elszomorodtam, amikor meghallottam ezt a hírt és remélem, hogy békére leltél. Nagyon sajnálom, és imádkozom a családodért

– írta a posztjában és hozzátette, hogy rettenetesen érzi magát, amiért tavaly tavasszal nem válaszolt a lány üzeneteire. 

Nyitókép: adamkaz / Getty Images

#Bulvár#taylor lewis#tini mamik#gyilkosság#nyomozás#hotel

Címlapról ajánljuk