Bulvár

Robbie Williams retteg tőle, hogy eltörlik őt az új filmje miatt

rtl.hurtl.hu

2023. január 6. 14:09

Az énekes elismerte, hogy tart tőle, hogy őt is eléri a cancel culture, azaz az eltörléskultúra, és egy óvatlan megszólalása miatt búcsút mondhat a karrierjének.

Robbie Williams két újdonsággal is készül a 2023-as évre: hamarosan megjelenik Better Man című önéletrajzi filmje, valamint egy Netflixes dokumentum sorozat is készül a karrierje legemlékezetesebb állomásairól – írja a Daily Mail. A készülő művekkel kapcsolatban az énekes elárulta, hogy nagyon izgatott, de ugyanakkor ideges is, mert ismét a média kereszttüzébe fog kerülni, aminek megvannak a veszélyei. Az elmúlt években egyre felerősödött a cancel culture, azaz az eltörléskultúra, ami a kiközösítés egy modern formája, aminek során egy társadalmilag kifogásolható tett után a közösség egy emberként fordul el az illetőtől, legyen szó szakmai vagy magánéletről. 

Bármiért eltörölhetnek, és nem feltétlenül szexuális dolgokról beszélek, hanem bármiről, amit mondasz. Lehet, hogy egy adott napon a történelem rossz oldalán kelsz fel, mert egy előző kor szülöttje vagy, amikor még máshogy gondolkodtunk és éreztünk bizonyos dolgokkal kapcsolatban

– mondta az énekes, és kiemelte, hogy 15 másodpercre lenni attól, hogy bármikor eltörölhessenek nem egy kellemes érzés.

Robbie Williams az utóbbi időszakban igyekezett a médiától távol élni az életét, azonban az új filmje megjelenésének köszönhetően ismét a figyelem középpontjába kerül majd.

Nagyon várom már, hogy megjelenjen és sikeres legyen, mert a siker jó érzés, de ugyanakkor sebezhetővé tesz, hogy a célkeresztben vagyok

– tette hozzá, és kiemelte, hogy bolondos természete miatt még nagyobb a veszélye, hogy meggondolatlanul olyat mond, amivel másokat megbánthat.

Az énekes önmagát fogja alakítani az önéletrajzi filmjében, a fiatal énjét pedig Jonno Davies játssza majd.

Nyitókép: Andreas Rentz / Getty Images

#Bulvár#robbie williams#cancel culture#eltörlés#dokumentumfilm

Címlapról ajánljuk