Bulvár

Megszólalt Klapka György özvegye: Széthullott a család

rtl.hurtl.hu

2023. január 4. 5:21

A Blikknek adott interjút Klapka György vállalkozó özvegye, Marika. Az asszony az üzletember egyik gyerekével sem tartja már a kapcsolatot, sőt, úgy tudja, a testvérek egymást sem keresik hosszú évek óta.

Amíg Klapka György élt, rendszeresen összeültek Mary Zsuzsival közösen született gyermekeik az édesapjuknál, ám amióta az üzletember elhunyt, ez megváltozott.

„A férjem ragaszkodott ahhoz, hogy ünnepekor, legfőképpen karácsonykor – amikor a születésnapja is volt – együtt legyen nálunk mind a négy gyereke. Amióta viszont meghalt, a testvérek nem tartják a kapcsolatot. Gyuri halála után széthullott a család. Én is egyedül szegény Denniskémmel beszéltem és találkoztam. Ő mindig felhívott, ha valami gondja volt, a családból én voltam az egyetlen biztos pont az életében” – mondta a lapnak az özvegy, akit nagyon megviselt Klapka Dennis augusztusi halála. A fiatalemberről a Fókusz készített riportot:


Az asszony sajnálja, hogy így alakult a család élete, és a férje által felépített birodalom is széthullott. Annak idején ő örökölte Klapka dióültetvényeit, ami elmondása szerint azóta is sikeresen működik. Megbízható emberek végzik a munkát, Marikának szinte semmi feladata nincs, írja a lap.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#klapka györgy#klapka dennis#család

Címlapról ajánljuk