Bulvár

Megszólalt G.w.M volt felesége: Mindig is erős, önálló nőnek tartottam magamat

rtl.hurtl.hu

2023. január 4. 12:58

Nagy Melanie mögött fájdalmas és egyben mozgalmas év áll. Komoly tervei vannak.

A Hot! magazinnak adott interjút a G.w.M művésznéven ismert, legutóbb éppen a felgöngyölíthetetlen vagyona miatt a címlapokra került Varga Márk rapper volt felesége. Nagy Melanie és az előadó kapcsolata idén ért véget, ez pedig új kihívások elé állította: egyedülálló anyaként állt helyt gyermekei mellett és a munka világában. 

Nagy Melanie elmondta: az utóbbi évben a családja segített neki a legtöbbet, leginkább édesanyja, aki számára igazi példakép,

tökéletes minta abban, hogy milyen egy igazán erős nő.

„Mindig is erős, önálló nőnek tartottam magamat, akit úgy neveltek, hogy az álmainak csak a képzelet szab határt. Azonban időközben ez egy kicsit elveszett bennem, és azt gondolom, hogy az elmúlt év segített abban, hogy visszataláljak önmagamhoz: ahhoz a Melanie-hoz, aki tudja, hogy bármit elérhet az életben” – fogalmazott Nagy Melanie, akinek a jövőben legfontosabb célja, hogy érzelmi és anyagi biztonságot teremtsen gyermekei és önmaga számára. 

Nagy Melanie rádiózik, műsort vezet, fiataloknak tart motivációs beszélgetéseket. A reggeliben arról beszélt, hogy míg G.w.M-mel volt, nem tudott a végzettségének megfelelő helyen dolgozni:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#gwm#válás#nagy melanie#egyedülálló anya

Címlapról ajánljuk