Bulvár

Csuti gyorshajtásáról posztolt, kiborultak a követői

rtl.hurtl.hu

2023. január 4. 12:53

Ausztriában lépte át a sebességhatárt egy olyan autóval, amin úgy tűnik, még kötelező felelősségbiztosítás sincs.

Szabó András, ismertebb nevén Csuti Kulcsár Edina párjaként vált ismertté, akivel a Nyerő Párosban is próbára tették szerelmüket. Csuti a válása óta több barátnője is volt, most úgy néz ki, euróból kicsit kevesebb lesz neki. 

A 24 óráig elérhető Instagram sztorijában osztott meg egy fotót, melyen egy osztrák gyorshajtási bírságról szóló okirat látható.

Az irat a bírság összegét is tartalmazza, ami kemény 30 euró – melyet minden bizonnyal ki fog tudni fizetni.

Ami viszont izgalmasabb, hogy a Csuti által megosztott fotón látszik a jármű rendszáma is, így könnyen lekérhető az ügyfélkapun keresztül, hogy pontosan milyen autóval követte el a szabálysértést.

A 2012-ben forgalomba helyezett Mercedes C 180 típusú fehér színű jármű érdekessége, hogy a Jármű Szolgáltatási Platform szerint nem rendelkezik kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással, illetve a futásteljesítmény adatai alapján még a kilométeróráját is visszatekerték.

A kommentelők szerint aggályos, hogy a celeb ezzel „menőzik” az Instagramon, ugyanis a gyorshajtás szerintük nem egy olyan dolog, amivel büszkélkedni kell. Az nem látható, hogy pontosan mennyivel lépte át a sebességhatárt.

Az okiratról készült fotót az egyik Redditező mentette el az utókornak, melyet ide kattintva lehet megtekinteni.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#szabó andrás#csuti#gyorshajtás#kötelező#biztosítás

Címlapról ajánljuk