Bulvár

Molnár Anikó is rárobbant a Czutor petárdabotrányára: „Ha véletlenül be volt csiccsentve Zoli, amikor ezt kiírta, az sem mentség”

rtl.hurtl.hu

2023. január 3. 13:07

Csak úgy, mint a kutyatartóknál, Anikónál is kiverte a biztosítékot Czutor provokatív posztja. Eddig azt hitte, egy hatgyerekes férfi csak jó ember lehet.

Idén sem maradunk botrányt keltő celebbejegyzések nélkül. Az év első indulója Czutor Zoltán, aki még szilveszter előtt osztott meg egy bosszankodó bejegyzést, ami miatt azóta is kapja az ívet.

Esküszöm, sosem petárdázom, de ez a sok alpári fenyegetés a kutyásoktól (akiknek a javarésze a sz@rt sem szedi fel egész évben) egészen meghozza a kedvem. Hajrá durrogás –

írta. A bejegyzés ellen nemcsak kommentelők, de állatvédők, illetve hazai hírességek is felszólaltak. Később Nagy Ferónak is sikerült felszállnia a petárdázós bulvárvonatra, amin Czutor Zoltán a masiniszta – ő nyílt provokációnak értékelte Czutor fent látható posztját.

A bulvárvonaton pedig nincs megállás, Molnár Anikó is jegyet váltott, hogy páros lábbal szálljon bele a zenészbe.

Azt kell mondjam, hogy nagyot csalódtam benne, és csak bizakodom, hogy a gyerekeinek nem ezt az »értékrendet« adja tovább. Még egy gondolat: ha véletlenül be volt csiccsentve Zoli, amikor ezt kiírta, az sem mentség. A bíróságon sem mentik fel a gyilkost, csak mert épp nem volt józan, amikor a bűntényt elkövette

– mondta a Ripostnak. Hozzátette, hogy már csak azért is hatalmas csalódás számára Czutor bejegyzése, mert feltételezte, hogy egy hatgyermekes férfi csak jó ember lehet.

Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#czutor zoli#molnár anikó#petárda#állatvédők

Címlapról ajánljuk