Bulvár

„Az a kislány a fiam vére!” – Berki Krisztián anyja a gyámügyhöz fordul Mazsi miatt

rtl.hurtl.hu

2023. január 3. 6:47

A karácsony volt az utolsó csepp a pohárban, a nagymama jogi úton akarja kiharcolni, hogy találkozhasson kisebbik unokájával.

Júlia asszony harcot indított unokája, Emma láthatásáért: úgy döntött, jogi lépéseket tesz, és a gyámügyhöz fordul – írta meg a Blikk.

Berki Krisztián édesanyjánál az tette be a kaput, hogy karácsonykor nem találkozhatott kisebbik unokájával, állítása szerint a menye, Mazsi fel sem vette neki a telefont. Ezért határozott úgy, hogy jogi úton próbálja elérni, hogy rendszeresen találkozhasson Emmával.

A két nő korábban még jó viszonyban volt, miután Mazsi érte el, hogy férje és annak édesanyja újra jóban legyenek, ám Krisztián halála óta rosszra fordultak a dolgok. Az anyós állítása szerint már a temetés részleteiben sem tudtak megegyezni, és Mazsi azt sem árulta el a gyászoló szülőknek, hogy pontosan miben halt meg a fiuk.

Másik unokája anyjával, Hódi Pamelával Júlia jó kapcsolatban van, mindketten azon vannak, hogy Natasában szoros családi kötelék alakuljon ki. Ezzel szemben Emmának még a születésnapi ajándékát sem tudta átadni a nagymama.

Júlia asszony úgy gondolja, joga van neki és volt férjének az unoka láthatásához, ezért tereli hivatalos útra a családi viszályt. Úgy fogalmazott:

Az a kislány a fiam vére, a vér szerinti rokonom, a gyermekem egy darabkája. Nem engedhetem meg, hogy őt is elveszítsem.

Nyitókép: RTL Reggeli

#Bulvár#berki krisztián#Berki Mazsi#gyámügy#láthatás#unoka#nagyszülő#családi viszály

Címlapról ajánljuk