Bulvár

Berki Mazsi: Beléptem a liftbe, és elkezdtem öklendezni, rám jött egy pánikroham, és elkezdtem fuldokolni

rtl.hurtl.hu

2023. január 1. 9:19

A Palikék világa YouTube-csatorna különleges szilveszteri adással jelentkezett az év utolsó napján, a vendégekkel – Berki Mazsival, Kulcsár Edinával és Szlépka Armanddal, azaz VV Mohval – az év egyes hónapjaiban történő eseményeket vették végig. Májushoz érve felmerült Berki Krisztián neve is, aki a hónapban hunyt el. Özvegye elmondta, nem szeret erről beszélni, ám most kivételt tett, derül ki a Bors cikkéből.

„Megmondom őszintén, ma is rám jött egy pánikroham. Nem nyilatkozom erről, és ez nem véletlen. Ez feldolgozhatatlan. Ma jutottam el arra a pontra, hogy felhívom a sírkövest, és azt gondoltam, hogy itt az ideje, készen állok rá. Amikor sétáltam befelé, beléptem a liftbe, és elkezdtem öklendezni, rám jött egy pánikroham, és elkezdtem fuldokolni. Gyorsan felhívtam a testvéremet, hogy nyugtasson meg. Nem azért nem teszek meg dolgokat, mert nem akarom, vagy mert nincs jobb dolgom, hanem mert nem vagyok rá képes” – mondta el a Berki Mazsi.

„Ez a mai napig feldolgozhatatlan. Ő egy olyan személyiség volt, akinek mindenki tudta a nevét, nagyon meghatározó, és nem nagyon tudtad elképzelni, hogy ő nincs. Én azért vagyok sokszor nagyon jól, mert a mai napig azt gondolom, hogy itt van még közöttünk, és egyszer csak szembesülök vele, hogy nem tudom felhívni, hogy ő elment. Amikor szembesülök azzal, hogy ő nincs, és nem tudom megkérdezni, a kislányunkkal kapcsolatban hogy döntsek, akkor jönnek ezek a pánikrohamok. Még ma sem hiszem el, hogy megtörtént” – fogalmazott Berki Krisztián felesége, aki elmondta: férje halálának napján azért nem nyilatkozott, mert úgy érezte, amíg ezt nem teszi meg, addig meg sem történt a dolog.

Utólag egyébként kiderült, hogy rossz volt a végeredménye, amit még nekem sem mondott el (…) Az ő lelke már nem bírta el a sok bántást, amit kapott

– nyilatkozta férje halálával kapcsolatban.

Nyitókép: Balogh Zoltán / MTI

#Bulvár#Berki Mazsi#berki krisztián#gyász#gyászhír#pánikbetegség

Címlapról ajánljuk