Bulvár

Járai Máté elárulta, miatta élnek nyitott házasságban

rtl.hurtl.hu

2022. december 31. 11:21

Így érezte fairnek. 

A Konyhafőnök VIP egykori versenyzője és a Reggeli műsorvezetője Járai Máté a korábbi Való Világ szereplő Osváth Zsolt Kicsön című műsorában a coming outjáról, a feleségéről és a kettejük nyitott házasságáról beszélt.

A feleségemmel szemben tartottam leginkább fairnek ezt, aki az ország kurvájának van kikiáltva bizonyos körökben. Hogy ő hány férfival… arról sose volt szó, hogy én hány férfival. Úgy gondoltam, hogy vele szemben is ez így tisztességes, hogy mindenki számára tegyük tisztába ezt a dolgot. Hogy nem csak ő. És leginkább a nyitott házasság miattam van

– mondta Járai Máté, aki azt is elmondta, hogy már úgy jöttek össze a gimnázium után, hogy Kíra tudta, hogy ő biszexuális.

A Reggeli műsorvezetője elmondta, hogy sokan nem tudják, mit jelent a nyitott házasság. Szerinte ez a kapcsolati forma nem arról szól, hogy mindenkivel szexuális kapcsolatot létesítenek, akivel csak lehet.

Nálunk nem válóok, ha időnként egymás elé állunk azzal, hogy megtetszett valaki, akivel akár történhetne is valami.

– magyarázta.

Járai elmondta, hogy ennyiről szól ez a nyitott házasság dolog, az ilyesmi már számtalanszor előfordult, de ezt eddig mindig meg tudták beszélni.

Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#járai máté#járai kíra#nyitott házasság#szex#kapcsolat#coming out

Címlapról ajánljuk