Egy drogdíler betört a rendőrséghez, hogy visszalopja a tőle lefoglalt kábítószertNem habozott, a jármű lefoglalása után már másnap megpróbálta visszaszerezni az anyagot.
Bulvár

Egy drogdíler betört a rendőrséghez, hogy visszalopja a tőle lefoglalt kábítószert

rtl.hurtl.hu

2022. december 28. 20:02

Nem habozott, a jármű lefoglalása után már másnap megpróbálta visszaszerezni az anyagot.

A 43 éves Anthony Johnson bűnösnek vallotta magát a héten a Billingsi Szövetségi Kerületi Bíróságon veszélyes kábítószerek terjesztésének vádjában.

A Drogellenes Ügynökség (DEA) munkatársai megállapították, hogy Johnson márciusban és áprilisban Coloradóba utazott, az úton pedig az autópálya-rendőrség félreállította, és átkutatták az autóját. Tíz lezárt, amfetaminszármazékkal teli tasakot találtak nála, ez 37 ezer adagnak felel meg, közölte a helyi sajtó. A járművet lefoglalták.

Másnap a DEA ügynökei felfedezték, hogy valaki egy nagy lyukat vágott a tárolóhelyiség garázsajtaján. A helyszíni bizonyítékok azt mutatták, hogy Johnson előző este a létesítménybe látogatott, és megpróbálta elvinni a droggal tömött járművet.

Az Egyesült Államok montanai ügyésze Johnsont legalább 10 év börtönbüntetésre ítélte, 10 millió dolláros óvadék fejében szabadlábon védekezhet.

#Bulvár#rendőrség#dea#usa#egyesült államok

Címlapról ajánljuk