Bulvár

G.w.M Mikulásnak állt, és aranyat osztogatott

rtl.hurtl.hu

2022. december 22. 5:17

Különleges ajándékokkal lepte meg barátait a rapper.

Méregdrága aranyékszerekkel lepte meg karácsony alkalmából G.w.M két háttértáncosát, valamint unokaöccsét, a szintén zenészként működő Ginokát, írja a Blikk. A rapper amúgy is gyakori vendég a VIII. kerület egyik legelegánsabb ékszerházában, de most nemcsak magának vásárolt be.

A rapper arról beszélt: „A fiúk is nagyon odatették magukat egész évben, ezért úgy gondoltam, megérdemlik, hogy mindnyájukat meglepjem valami szép ékszerrel. Elhoztam hát őket ide, a kedvenc üzletembe, és szabad kezet adtam. Bármi választhatnak, ami megtetszik nekik, én állok mindent”.

G.w.M szerint mindhárom kollégája erőn felül teljesített a mögöttük álló kemény szezonban, és ezt szerette volna meghálálni nekik. Az ajándék választását azzal indokolta: „Mi, romák, imádjuk a szép, csillogó, feltűnő dolgokat, de – az amerikai rapsztárokból inspirálódva – a hip-hop szférához is kötelező kellék a nagy arany fux”.

Végül összesen száznegyven gramm aranyat vásárolt a rapper, a választott termékek között voltak nyakláncok, karkötők, és kövekkel kirakott gyűrűk is.

Nyitókép: G.w.M. / Facebook

#Bulvár#g.w.m#mikulás#arany#ékszer#zenész#rapper

Címlapról ajánljuk