Bulvár

Cardi B eltávolíttatta a fenékimplantátumát

rtl.hurtl.hu

2022. december 12. 15:29

A rapper nagyon ellenzi ezt a fajta plasztikai beavatkozást.

Cardi B sohasem titkolta a rajongói előtt, hogy milyen plasztikai beavatkozásoknak vetette alá magát, így beszélt többek között mellnagyobbításáról és orrplasztikájáról is. Az énekesnő ezúttal azonban mégis meglepte követőit, akik Instagramon nézték élő bejelentkezését, a híresség ugyanis most arról számolt be, hogy visszacsinálta az egyik beavatkozást – írta meg a Glamour

Cardi most elárulta: augusztusban a fenekében lévő biopolimerek 95 százalékát eltávolíttatta.

A gélszerű implantátumot sok orvos nem támogatja, mert állítólag „súlyos fájdalmat, egészségkárosodást és szövetelhalást is okozhat, sőt akár a páciens halálához is vezethet” – mondta egy oslói dermatológus, Dr. Miray.

A bejelentést azután tette a rapper, hogy a rajongói megjegyezték, az utóbbi időben nagyobb lett a feneke, ezért az a hír keringett, hogy kés alá feküdt. Cardi B azt elismerte, hogy valóban járt plasztikai sebésznél, miután életet adott kisfiának, Wavynek, a hátsója viszont állítása szerint csak a terhességtől nőtt meg, nem az újabb implantátumoktól. Ezért jobbnak is látta, ha megszabadul a már befecskendezett adagtól is.

Ez egy rendkívül őrült folyamat volt. Csak annyit szeretnék mondani, hogy ha fiatal vagy, 19, 20, 21 éves, és túl vékony vagy, ezért nincs elég zsír a testeden, hogy a fenekedbe nyomják, ne kérj ilyen injekciót! Nagyon ellene vagyok! Azt támogatom, ha más alternatíva után nézel, de ne kérj ilyen fenékszurit! Nem ajánlom!

– figyelmeztette követőit.

Nyitókép: Katja Ogrin / Getty Images

#Bulvár#Cardi B#fenék#implantátum#plasztika#műtét#injekció

Címlapról ajánljuk