Bulvár

Kármán Odett: Nem tudom elképzelni, hogy levágjak egy csirkét

rtl.hurtl.hu

2022. december 8. 6:57

Évek óta nem eszik húst. Párjával Abasáron építkeznek.

A Story beszélgetett Kármán Odettel a gasztronómiához fűződő viszonyáról és terveiről. A Konyhafőnök VIP versenyzője elmondta: a békési Sarkadon nevelkedett, dédnagymamájától és nagymamájától tanult meg főzni. 

Ma is őrzöm a receptjeiket, nekem például a borsóleves csak úgy finom, ahogyan ők készítették

– fogalmazott Odett, aki szerint ezek nagy része igazi, magyaros recept sok hússal. Bár ő évek óta nem eszik húst, párjának, Kamarás Norbertnek elkészíti a húsos fogásokat, a kóstolásból azonban nem veszi ki a részét. 

Úgy gondolja, hogy azért lett vegán, mert gyermekkorában nagyon sok állat vette körül és mert tudja, hogy a hús „előállítása” nagyon megterheli a környezetet.

Sarkadon hatalmas baromfiudvarunk volt, tele gyümölcsfákkal, kis épületekkel, rengeteg állattal. (…) Nem tudom elképzelni, hogy levágjak egy csirkét, és ma már azt sem, hogy megegyem

– mondta. 

Párjával annak szülőfalujában, a Heves megyei Abasáron képzelik el jövőjüket, itt már épül közös otthonuk. A falak már állnak, év vége előtt tető kerül a házra, tavasszal pedig a benti munkálatok következnek. 

Nyitókép: RTL

#Bulvár#kármán odett#kamarás norbert#csirke#Konyhafőnök vip

Címlapról ajánljuk