Bulvár

Lindsay Lohannek kvízkérdésekre kell válaszolnia, ha kapcsolatba akar lépni Jamie Lee Curtisszel

rtl.hurtl.hu

2022. december 2. 11:26

A Nem férek a bőrödbe színésznői rendkívül vicces üzeneteket szoktak váltani egymással.

Lindsay Lohan nem tud csak úgy ráírni egykori kolléganőjére, Jamie Lee Curtisre, a színésznő ugyanis tesztkérdéseket szokott feltenni neki, hogy megbizonyosodjon róla, valóban Lohannel beszél-e – írta meg az OK! magazine.

Én magam sem értem, hogy miért, de minden alkalommal, amikor emailt írok neki, kérdéseket küld vissza, amikre válaszolnom kell. Olyan kérdéseket, amik a múltban történtek velünk a Nem férek a bőrödbe című film forgatásán

– mesélte Lindsay Lohan, akinek muszáj helyes választ adnia, különben Curtis lerázza őt. A 36 éves színésznő ezért kifejlesztett egy technikát, amivel garantáltan nem tud mellélőni: videóüzenetekben szokott válaszolni, így egyértelműen látszik, hogy ő próbálja felvenni a kapcsolatot a 64 éves színésznővel.

Mindezt azután árulta el a 36 éves Lohan, hogy felröppent a hír, hogy érkezhet a Nem férek a bőrödbe második része.

Imádom Jamie-t! Egyértelműen örülnék neki, ha újra együtt dolgozhatnánk. Már beszéltünk is róla, szóval majd meglátjuk

– árulta el múlt hónapban Lindsay, majd így folytatta:

Azt hiszem, hogy amikor egy ennyire hihetetlenül tehetséges emberrel dolgozol, mindig keresed a lehetőséget, hogy újra együtt forgassatok – főleg, ha ennyire sok idő eltelt azóta. Újra megosztani ezt a tapasztalatot, és valami jót visszahozni egy új közönségnek és egy másik generációnak szerintem nagyszerű lenne.

Ráadásul nem Lindsay Lohan az egyetlen, aki szeretné, ha folytatódna a film. A Tess Coleman terapeuta karakterét alakító színésznő is benne lenne egy esetleges folytatásban.

Nos, szerintem ő már egy nagymama. Úgy értem, én már nagymama lennék. Ha arra gondolok, hogy Lindsay egy nagymamát játszik el, nevetnem kell, de az is megnevettet, ha arra gondolok, hogy én próbálok tipegőkről gondoskodó nagyi lenni. Szóval azt feltételezem, hogy ez valami lesz, vagy nem lesz egyáltalán semmi, még nem tudjuk

– fogalmazott titokzatosan Jamie Lee Curtis.

Nyitókép: Gregg DeGuire / Getty Images

#Bulvár#lindsay lohan#jamie lee curtis#nem férek a bőrödbe#freaky friday

Címlapról ajánljuk