Bulvár

Drew Barrymore újra nyitott a pasizásra, mert elkezdett aggódni

rtl.hurtl.hu

2022. december 2. 9:41

A színésznő eddig jól megvolt szex nélkül.

A The Drew Barrymore Show csütörtöki epizódjában a 47 éves színésznő Whoopi Goldbergnek árulta el, hogy újra elkezdett randizni, mert rájött, hogy elkényelmesedett az egyedüllétben – írta meg a Page Six.

Legutóbb, amikor itt voltál, mindketten szinglik voltunk, nem ismerkedtél akkoriban. Most már randizgatsz?

– kérdezte az Apáca show sztárját Drew Barrymore, majd bevallotta, hogy ő igen.

Sok-sok éve volt, és már elkezdtem aggódni, hogy túl jó vagyok az egyedüllétben

– mondta a talkshow háziasszonya.

A 67 éves Goldberg állítása szerint nem szeretne komoly párkapcsolatot, egy fontos tanácsot azért mégis adott Drew-nak:

Amíg nem érzed azt, hogy szeretnéd, hogy valaki részese legyen az életednek, addig talán jó megoldás, ha csak ismerkedsz, aztán lelépsz. Ha jól érzed magad egyedül, akkor talán nem egy komoly kapcsolat az, amire vágysz.

Egy októberi blogposztban Barrymore egy intim titkot osztott meg blogjának olvasóival, ami összecseng a kapott tanáccsal:

Nem vagyok az az ember, akinek szüksége van a szexre, és ezért muszáj ismerkednie és elköteleződni ezen a szinten emberekkel.

A Golden Globe-díjas Barrymore állítása szerint azért bírja akár évekig is szex nélkül, mert fiatalon igazán vad életet élt.

Mindent kipróbáltam. Mindenben benne voltam, ezért vagyok most ennyire unalmas. Sohasem fogok erről mesélni, mert ez csak az én dolgom.

Drew Barrymore és Will Kopelman négy év házasság után 2016-ban döntöttek úgy, hogy külön folytatják. A párosnak két gyermeke született, a 10 éves Olive és a 8 éves Frankie. Az 50 első randi színésznőjének azóta nem volt párkapcsoalta, Kopelman viszont 2020-ban megismerkedett Alexandra Michlerrel, akivel 2021 augusztusában össze is házasodtak.

Nyitókép: Raymond Hall / Getty Images

#Bulvár#drew barrymore#ismerkedés#pasi

Címlapról ajánljuk