Bulvár

Szexuális visszaélés miatt emeltek vádat a Squid Game színésze ellen

rtl.hurtl.hu

2022. november 25. 15:15

A 78 éves Oh tagadja a vádakat.

Oh Yeong-su koreai színészt, aki nemrég Golden Globe-díjat nyert a Nyerd meg az életed (Squid Game) című sorozatban nyújtott alakításáért, szexuális visszaéléssel vádolják – olvasható a Variety cikkében. A Szöul melletti suwoni ügyészség pénteken jelentette be, hogy Oh ellen egy nappal korábban vádat emeltek. A 78 éves színész állítólag 2017 közepén megérintette egy nő testét.

Az állítólagos áldozat tavaly decemberben tett feljelentést Oh ellen, a hatóságok azonban idén áprilisban lezárták az ügyet. Az áldozat kérésére most ismét nyomozni kezdtek, az ügyészek által megkérdezett Oh azonban továbbra is tagadja a vádakat – írta meg a Yonhap hírügynökség.

Csak megfogtam a kezét, hogy körbevezessem a tó körül. Bocsánatot kértem, azt mondta, hogy nem fog nagy felhajtást csinálni, de ez nem azt jelenti, hogy beismerem a vádakat

– mondta a színész.

Az AFP hírügynökség azt írja, a Koreai Kulturális Minisztérium által készített kormányzati TV reklám sugárzását – amiben Oh is szerepet kapott – leállították, miután megszületett a vádirat.

Nyitókép: Momodu Mansaray / Getty Images

#Bulvár#squid game#szexuális visszaélés#vád#színész

Címlapról ajánljuk