Bulvár

Schumacher Vanda megmagyarázta, miért van fent a Tinderen

rtl.hurtl.hu

2022. november 21. 7:26

Szerinte semmi kivetnivaló nincs abban, hogy az interneten keres társat magának.

Schumacher Vanda, a Celeb vagyok, ments ki innen! korábbi versenyzője fent van a legnépszerűbb társkeresőn, a Tinderen. A műsorvezetőként és színésznőként ismert Schumacher elmondta: valójában tinderezik, de nem érti, hogy ez miért zavar másokat.

Szerintem normális, ha valaki fent van egy társkereső oldalon. Szingli nő vagyok, és néha mindenkinek vannak magányos estéi. Amikor átutaztam a fél világot és hazaérek, eszembe jut, milyen jó lenne, ha ott lenne mellettem egy férfi.

Aztán fellapozom a társkeresőt, látom, hogy van választék bőven, más is keres társat. Azért vagyok egyedül, mert ez az én döntésem, amíg nem találok valakit, akivel igazán boldog lehetek

– írja Schumacher Vanda, aki az adatlapján, a bemutatkozás résznél azt írja: férjet keres magának. A ValóVilág 11. háttérműsorát vezető Schumacher saját elmondása szerint inkább külföldiekkel ismerkedik, mert a hazai férfiaknál nem tud tiszta lappal indulni.

Nem igazán szokott magyar párom lenni, mert egy külföldi nem tudja, mivel foglalkozom, hanem engem próbál megismerni. Az emberek fejében van egy kialakult kép rólam, de nem vagyok mindennap olyan bolondos vagy olyan drámai, mint a karaktereim. Szeretném, ha a leendő párom engem ismerne meg. Persze nem vagyok előítéletes, magyar srác is lehet normális, de többnyire három perc után kifut a munkámra a téma.

mondta a Blikknek Schumacher.

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#schumacher vanda#tinder#társkeresés

Címlapról ajánljuk