Bulvár

Zalatnay Cininek szüksége lenne a férfienergiára, pedig férfiak tömege kezdett el udvarolni neki

rtl.hurtl.hu

2022. november 19. 13:43

Az énekesnő olyan társat keres maga mellé, aki majd fogja a kezét a végóráin.

Rengeteg fellépése van Zalatnay Saroltának, ugyanakkor a magánéletében nem ennyire szerencsés, hiszen ha a színpad fényei kialszanak, egyedül tér nyugovóra házi kedvenceivel – írja a Bors.

Az énekesnő a lapnak arról beszélt, hogy mióta két hónappal ezelőtt megjelent az újragondolt Várlak még, férfiak tömege kezdett el neki újra udvarolni. Zalatnay ezt ugyan hízelgőnek találja, de olya régóta kereste már a szerelmet, hogy közben elszaladt az idő, és ez a vágy lecsitult benne.

A helyzet az, hogy sokkal többre értékelnék egy olyan férfit magam mellett, aki egy barátra, egy szövetségesre, egy társra vágyik és ezeket látja meg bennem. Érzelmekből köszönöm szépen kijutott nekem elég, de ahogy a példa mutatja, az örök szerelem elkerült és talán nem véletlenül alakult így az életem.

„Tulajdonképpen hetvennégy évesen egy kapcsolatba nem is kellenek a nagy lángolások és a mindent elsöprő érzelmek. Ezeknél mind fontosabb a nyugalom, a megértés, a támasz és a feltétlen elfogadás” – magyarázta az énekesnő, aki remekül van és bár nem érzi túlzottan az időskorral járó nehézségeket, mégis egyre gyakrabban gondol arra, hogy szüksége lenne a férfienergiára esténként, amikor hazaérve leül a tévé elé, vagy csak egy könyvért nyúl az éjjeliszekrényén, hogy álomba olvassa magát, teszi hozzá a lap.

Zalatnay arról is beszélt, hogy nem készül a nyugdíjas éveire, csak jólesne néha főzni valakinek, vagy átbeszélni a nap eseményeit olyan „öregesen”. Megújulásáról a Fókusznak is mesélt:


„Aztán hallgatni, ahogy alszik mellettem ő, aki ért engem, akit én is értek és aki számára nem teher, ha elnyöszörgöm, hogy fáj a hátam, a derekam, vagy a térdem és akinek én hozhatom a vizes borogatást, ha ugyanezek bántják. Kimondom, ahogy van: azt a férfit, barátot keresem, aki fogja majd a kezem a végóráimon, vagy aki azt szeretné, ha én állnék ott mellette a búcsú perceiben. Tudom, hogy ez drámaian hangzik, de ha a korombeli, egyedülálló emberek magukba néznek, biztos vagyok benne, hogy tudják miről beszélek…” – mondta a Borsnak.

Nyitókép: Zih Zsolt / MTVA / MTI

#Bulvár#zalatnay cini#férfi#társkeresés#párkapcsolat#zalatnay sarolta

Címlapról ajánljuk