Apró bikiniben akart kiszúrni a Disney Worlddel, nagyon ráfázottAki másnak vermet ás, az még a Disney World-ben is beleesik.
Bulvár

Apró bikiniben akart kiszúrni a Disney Worlddel, nagyon ráfázott

rtl.hurtl.hu

2022. november 19. 11:08

Aki másnak vermet ás, az még a Disney World-ben is beleesik.

A New York Post számolt be a TikTok-on Heleni néven publikáló hölgy tapasztalatairól. heleni ugyanis kipróbálta az alkalmazáson tanult trükköt, amely szerint ha nem megfelelő felsőben megy valaki a Disney Worldbe, akkor a park ingyen pólót ad.

Videóját október 17-i közzététele óta 6,4 milliószor néztek meg. A rövidke felvétel úgy kezdődik, hogy Heleni az orlandói park előtt leveszi kivágott, fekete felsőjét, ami alatt egy zsinóros, fekete bikinit visel. A gyors vetkőzés után a bejárat felé veszi az irányt, ahol azonban meglepetés éri.

A park alkalmazottai ugyanis megállították és Heleni szerint végül rávették, hogy vegyen egy pólót. A TikTok-on terjedő trükköt tehát egyértelműen cáfolták.

Heleni próbálkozásához több száz komment érkezett, amelyek közül sokan arra utaltak, hogy a park korábban ingyenes ruhadarabokat az öltözködési szabályokra fittyet hányó látogatóknak, de abbahagyták, amikor az osztogatásnak híre ment a TikTok-on.


Nyitókép: Heleniofficial / TikTok

#Bulvár#disney#öltözködés#ajándék#tiktok

Címlapról ajánljuk