Bulvár

Herceg Erika: 40 éves korom után biztosan én is plasztikáztatom majd az arcom

rtl.hurtl.hu

2022. november 17. 10:32

Az X-Faktor mentora a Cosmopolitan téli számának címlapsztárja és főszerkesztője is egyben. Herceg Erikával Miller Dávid készített interjút a magazinban.

Kislányként rengetegen bántották, ő mégis titkon arról álmodott, hogy egyszer ünnepelt sztár lesz – Herceg Erika személyes történetéről a Cosmopolitan legújabb lapszámában lehet olvasni, amelynek tematikája a sztárság, a csillogás és az odavezető út. Az X-Faktor mentor egyszerre címlapsztárja és főszerkesztője a magazinnak, amelyben az énekesnő kedvenc lánycsapata, a Synergy is szerepel.

A magazinban Miller Dávid, a tehetségkutató műsorvezetője készített interjút Erikával, aki múltjáról és jövőbeli terveiről is mesélt.

Azért piszkáltak, mert kövér voltam és jó tanuló, sok volt a komplexusom, és tudták, hogy anyu beteg. Azt mondták, hogy én is olyan leszek majd, mint ő

– emlékezett vissza a gyerekkorában őt ért bántásokra Erika, aki a beszélgetésben arról is szót ejtett, miért vágyott arra kislányként, hogy egyszer egy hatalmas arénában, több tízezer ember előtt énekelhessen.

A Cosmopolitan címlapfotózásán a Fókusz is ott volt, íme az erről készült videó:


Az X-Faktor mentora beszélt arról is, hogyan éli meg most a sztárságot, és hogyan fogadta őt a magyar közönség, valamint őszintén felvállalta, hogy már 27 éves kora óta szépészeti beavatkozásoknak veti alá magát – félévente mezoterápiás és biorevitalizációs kezelésekre jár.

Muszáj volt kompenzálnom, hogy a VIA Gra miatt feláldoztam az egészségemet is. Tavaly nagyon beteg voltam, legyengült a szívem, elég kritikus állapotban volt

– vallotta be az énekesnő, akinek a plasztikával sincs semmi baja.

40 éves korom után biztosan én is plasztikáztatom majd az arcom

– jelentette ki határozottan.

A magazinban Herceg Erika lánycsapata, a Synergy is szerepet kapott: a három lány az idei szezon legtrendibb alkalmi ruháit mutatja be izgalmas divatfotókon keresztül.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#miller dávid#herceg erika#interjú#főszerkesztő#címlap#Magazin

Címlapról ajánljuk