Bulvár

Egyedül fizeti a számlákat, hatalmas a teher Berki Mazsin

rtl.hurtl.hu

2022. november 16. 9:34

Berki Renáta teljesen egyedül vezeti a háztartást, és fizeti a számlákat, kislányát bölcsibe kellett adnia, mert nem tud mellette dolgozni.

Az özvegy a Hot! magazinnak mesélt arról, hogyan telnek a napjai. Elárulta, még mindig Berki Krisztiánnal közös albérletében lakik, a Római-parton. Emiatt egyáltalán nincs rossz érzése, szeret ott lakni, megnyugtatja a víz közelsége.

Bár a családja sokat segít neki, Mazsi teljesen egyedül vezeti a háztartást, és fizeti a számlákat.

Az élet úgy hozta, hogy egyedül tartom fenn a háztartásunkat, én veszek szinte mindent. Anyukám és a család szokott ruhákat és mindenféle jó dolgokat ajándékozni Emmának. Ezért nem volt kérdés, hogy pár napra be kellett raknom Emmát a bölcsibe, mert képtelenség egy kisgyermek mellett dolgozni

 

– mondta az özvegy, aki elismerte, sokszor vannak gyenge pillanatai, többször előfordul, hogy elsírja magát, de úgy érzi, kislánya miatt erőt kell vennie magán. Azt szeretné, ha Emma magabiztos, mosolygós anyuka mellett nőne fel.

Amennyi erőt ad neki kislánya, annyi terhet is ró rá, hogy mindenben egyedül kell döntenie.

„Egy gyermeket nem egyedül vállal az ember. Lehet, hogy az édesapák bizonytalanok abban, hogyan kell bánni egy kisbabával, de a legtöbb helyzetben ott vannak, és fontos döntésekben segítenek. (...) Én már soha nem fogom tudni megbeszélni ezeket a gyermekem édesapjával” – tette hozzá.

Mazsi arra is reagált, hogy sokak szerint már túl van a gyászon:

Az, hogy nem mutatom, mikor sírok, vagy mikor zárkózom be, hogy napokig ki sem dugom az orrom a lakásból, nem jelenti azt, hogy a fájdalom nincs jelen az életemben.

 

Nyitókép: RTL Reggeli

#Bulvár#Berki Mazsi#Berki Renáta#özvegy#számlák

Címlapról ajánljuk