Bulvár

Lakatos Márk: Büntetés helyett jutalmazni kellene azokat, akik nem vállalnak gyereket

rtl.hurtl.hu

2022. november 15. 7:24

Politikusokhoz és gyermeküket elhagyó heteroszexuális szülőkhöz is volt egy-két szava.

Senki ne csesztesse azokat, akik nem vállalnak gyereket – ezzel a címmel osztotta meg új TikTok-videóját Lakatos Márk. Ebben amellett érvelt, hogy már így is nyolcmilliárd ember él a Földön, ezért nem büntetni, hanem jutalmazni kellene azokat, akik „ehhez a nyolcmilliárdhoz nem adnak újabb gyereket”.

Mindezt annak tudatában mondja, hogy a népszaporulat jelentős része Ázsiában, Afrikában és Dél-Amerikában keletkezik, és Európában – így Magyarországon is – fogynak az emberek, de „senki nem mondta, hogy a fehér embernek kell mindig és minden áron uralnia ezt a planétát”.

Lehet, hogy csökkent a nemzetünk, de biztos, hogy azt nem azzal kell megoldani, hogy bűntudatot, szorongást és mindenféle más komplexusokat plántálunk bele az emberekbe, kirekesztjük és bűnösnek nyilvánítjuk azokat az embereket, akik nem szülnek

– mondta Lakatos Márk. 

Hanem azzal, drága politikusok, hogy egy olyan közeget teremtünk, ahol az emberek létbiztonságban, társadalmi nyugalomban, békében és szabadon vállalhatnak gyereket

– folytatta, kitérve arra is, hogy a meleg párok pedig esetleg örökbe fogadhatják azokat a gyerekeket, akiket heteroszexuális szüleik elhagynak. 

Az ENSZ kedden jelentette be, hogy a világ népessége kedden átlépte a 8 milliárdot. 

#Bulvár#lakatos márk#tiktok#Videó#gyerekvállalás#népesedés#melegek#család

Címlapról ajánljuk