Bulvár

A sírás szélén könyörgött bocsánatért a volt brit egészségügyi miniszter a járványszabályok megszegéséért a Celeb vagyokban, miután tevepéniszt evett

rtl.hurtl.hu

2022. november 12. 7:24

De bárányvagina is volt az étlapon.

„Megbocsátásért” jött a dzsungelbe Matt Hancock volt brit egészségügyi miniszter, az ottani Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzője. A férfi pár éve még a brit kormány tagja volt, és az ő felelőssége volt a járvány kezelése is, írja a Daily Star.

Egyik versenyzőtársa azt rótta fel neki, hogy míg Hancock a saját maga által hozott korlátozásokat megszegve randizott, addig az ő rokona épp haldokolt a covid miatt. Az akkor házas Hancock egy szintén házas nővel csalta a feleségét, akit később el is hagyott.

„Mindannyian követünk el hibákat. Én egy elég nagyot követtem el” – mondta arról a kiszivárgott felvételről, amin az látható, hogy szeretőjével ölelkezik, miközben távolságot kellene tartania.

Ez a nap márcsak azért is viselhette meg komolyan Hancockot, mert egy korábbi próbatétel során tevepéniszt, bárányvaginát és tehénánuszt kellett ennie. Hancock lemondásáról az RTL Híradó is beszámolt:


Nyitókép: Matt Hancock brit egészségügyi miniszter a koronavírus-helyzettel kapcsolatban tart sajtótájékoztatót a londoni kormányfői rezidencián, a Downing Street 10-ben 2021. február 1-jén. Fotó: MTI/AP/Getty/Chris J Ratcliffe

#Bulvár#matt hancock#dzsungel#covid#járvány#bocsánat#pénisz

Címlapról ajánljuk