Bulvár

Kiszivárogtak a halála előtti utolsó képek Freddy Mercuryról

rtl.hurtl.hu

2022. november 10. 14:44

Eddigi sosem látott fotók láttak napvilágot a Queen zenekar legendás frontemberéről.

Freddie 1991. november 24-én hunyt el az AIDS-szel vívott csatában, és mindössze 24 órával korábban, egy nyilvános nyilatkozatban erősítette meg pozitív HIV státuszát. Egészségi állapotáról azonban évek óta keringtek pletykák, és a feltételezések szerint már 1986-ban teszteket végeztek rajta, miután egészségi állapota olyan gyorsan romlott, hogy a Queennek le kellett állítania az 1987-es turnéját.

Az énekes élete utolsó két évében eléggé visszahúzódó volt, és szívesebben lakott pazar Garden Lodge-beli otthonában. Itt kapta lencsevégre akkori szeretője, Jim Hutton. A férfi elmondása szerint Freddie direkt megkérte, hogy a romlott egészségügyi állapota miatt távolról készítse el a képeket. A róla készült fotókon jól látni, mennyit fogyott a halála előtti utolsó hónapokban.


Azon a nyáron pózolt Freddie utoljára a fényképezőgép előtt. Kint voltam a kertben, és éppen fotóztam néhány virágot, amikor Freddie felém sétált. Nagyon sápadt volt, de sikerült mosolyt csalnom az arcára. Tudta, nem néz ki a legjobban, de ez egy cseppet sem számított: a Freddie-ről készült képeim közül ezeket szeretem a legjobban

– emlékezett vissza Jim.

Nyitókép: Getty Images / Paul Natkin / Contributor

#Bulvár#RTL Klub#freddie mercury#halál#utolsó#fotó

Címlapról ajánljuk