Bulvár

Matthew McConaughey elárulta, hogy az apja szex közben halt meg – és ez még nem minden

rtl.hurtl.hu

2022. november 4. 19:54

A színész szerint anyja nem engedte letakarni a halottat, hogy az egész utca lássa, miért hívták Nagy Jimnek.

Nemrég kiderült, hogy Matthew McConaughey-t tizenévesen többször is érte szexuális bántalmazás, de szüleinek köszönhetően megtanulta, mi a normális egy szexuális együttlétben, és sikerült egészséges kapcsolatokat kialakítania.

Életrajzi könyvében az 53 éves színész részleteket árult el szülei kapcsolatáról is, ami szerinte olyan volt, mint „a Csendes-óceán viharban”. Anyja, Kay McConaughey és apja, James McConaughey kétszer elváltak, és háromszor összeházasodtak – de az egymás iránt érzett szeretet és emberség mindig segített felülkerekedni a nehéz időkön.

Matthew McConaughey elárulta: apja mindig azt mondogatta neki és testvéreinek, hogy „srácok, amikor majd elmegyek, az anyátokkal fogok épp szeretkezni”. És pontosan ez történt: szívrohamot kapott. A színész a könyvében azt írta:

Felhívott az anyukám: apád meghalt. A térdeim megrogytak. Nem hittem el. Ő az apám volt. Senki és semmi nem tudta őt megölni. Anyut kivéve.

A könyvből azonban kimaradt egy szaftosabb részlet, amit a színész egy podcastben mesélt el – ezt a LADbible idézi. Matthew McConaughey azt mondta, amikor jöttek a mentők az apja holttestéért, a szomszédok kiözönlöttek az utcára. Később tőlük tudta meg, hogy az anyja, aki hálóingben ment ki, nem engedte a mentőknek, hogy letakarják a férfit, felhajtotta a lepedőt, mondván:

Azt akarom, hogy az egész világ lássa, miért volt a beceneve Nagy Jim!

Korábban Kay McConaughey maga is beszélt egy talkshow-ban a férje haláláról.

A férjem szeretkezés közben halt meg, és emlékszem, amikor hanyatt esett, azt mondtam: Mi van, nagyfiú, kifárasztottalak? Aztán nem válaszolt, nem válaszolt, én pedig azt gondoltam, istenem, valami baj van. Fogalmam sem volt, hogy túl sok volt neki. Megállt a szíve

– mondta.

Nyitókép (archív): MTI/EPA/Jim Lo Scalzo

#Bulvár#matthew mcconaughey#szex#halál

Címlapról ajánljuk