Bulvár

Százmilliós gázsit kap a volt miniszter a brit Celeb vagyok, ments ki innen! szereplésért

rtl.hurtl.hu

2022. november 3. 6:52

Azt már elmondta, hogy miért vállalta, most az is kiderült, hogy mennyi pénzért. 

Nagy meglepetést okozott Matt Hancock brit konzervatív politikus, miután kiderült, hogy részt vesz a brit Celeb vagyok, ments ki innen! valóságshowban. 

A volt miniszter a The Sun című blvárlapnak azzal magyarázta, hogy részt vesz a műsorban, mert szerinte a dzsungellét remek lehetőség arra, hogy közvetlenül beszéljen olyan emberekkel, akiket nem érdekel a politika, valamint közölte: „fontos, hogy kapcsolatba lépjek a választókkal, különösen a fiatalabbakkal, bárhol is legyenek”.

Azonban valami más is rávehette arra, hogy igent mondjon a felkérésére. A fizetés. A The Sun információi szerint ugyanis a politikusnak nagyjából négyszázezer fontot, azaz átszámítva 190 millió forintot fizet a valóságshowt készítő ITV brit televízió.

A lapnak egy belső forrás elmondta, hogy a televízió pár héten belül háromszor is felkérte Hancockot, hogy vállalja a szereplést, és a pénz nagy szerepet játszott abban, hogy a volt miniszter végül igent mondott. Az egykori egészségügyi miniszter közölte, hogy fizetsége nagy részét jótékony célokra fogja felajánlani.

Szeretőjét ölelgette, belebukott

Matt Hancock 2010-ben lett konzervatív parlamenti képviselő az Egyesült Királyságban, első miniszteri tisztségét pedig 2018-ban kapta. Egy évvel később a miniszterelnöki széket is megpályázta, amikor Theresa May akkori kormányfő megbukott. 

Országos ismertséget azonban a 2020-ban kezdődő koronavírusjárvány alatt szerzett, amikor a tisztifőorvossal közösen naponta tartott sajtótájékoztatókat. Egyebek közt arról, hogy mennyire fontos a távolságtartási szabályok betartása. Részben ezek miatt bukott meg egy évvel később, ugyanis kiderült, hogy miközben ezekről beszélt, ő addig a szeretőjét ölelgette és csókolgatta.


Nyitókép: Matt Hancock brit egészségügyi miniszter a koronavírus-helyzettel kapcsolatban tart sajtótájékoztatót a londoni kormányfői rezidencián, a Downing Street 10-ben 2021. február 1-jén. Fotó: MTI/AP/Getty/Chris J Ratcliffe

#Bulvár#celeb vagyok#ments ki innen!#egyesült királyság#matt hancock

Címlapról ajánljuk