Bulvár

Titkokat fecsegett ki II. Erzsébet melltartójáról, elküldték az üzletasszonyt a királyi család mellől

rtl.hurtl.hu

2022. november 3. 11:19

June Kenton még az anyakirálynőt is ellátta melltartókkal.

II. Erzsébet néhai királynőt egészem 2021-ig a Rigby & Peller nevű luxustermékeket gyártó cég látta el melltartókkal. A cég tulajdonosa, June Kenton üzletasszony már régóta a királyi család mellett mozgolódott, ő látta el fehérneművel Erzsébet anyakirálynőt is.

Akárhogy is, Kenton 2017-ben kiadott egy önéletrajzi könyvet, amelyben túl sok dolgot árult el királynőről, emiatt pedig elbukta élete legértékesebb barátságát.

Kenton mindig személyesen találkozott Erzsébettel, hogy melltartókat próbáltasson vele. A könyvben részletesen leírta a folyamatot, ezért pedig távoznia kellett a király családtól – írja az Express. Kenton a beszámolójában azt írja, hogy a királynő félmeztelenül álldogált előtte, a kutyái pedig végig jelen voltak.

Kenton nemcsak az anyakirálynőt, hanem Erzsébet húgát, Margitot is öltöztette.

Kenton és a cége több mint fél évszázada állt partnerségben királyi családdal, de feltehetően az önzéletrajzi könyv miatt megszűntettek vele minden kapcsolatot. A nő azzal próbált védekezni, hogy csak néhány történetet mesélt el, de a történtek után már nem látták szívesen az udvarban.

Nyitókép: Victoria Jones - Pool / Getty Images

#Bulvár#erzsébet királynő#mell#melltartó#june kenton

Címlapról ajánljuk