Bulvár

Zimány Lindának nem tetszett, amikor egy férfi tíz nap után felajánlotta, hogy utazzanak el együtt

rtl.hurtl.hu

2022. november 2. 7:41

Múzeumba sem vitte el senki, ezer éve.

A Hot! magazinnak adott interjút Zimány Linda modell, ügyvéd, aki a beszélgetésben elmondta: önmaga elfogadásához és a bántások elengedéséhez sokat segített, hogy a szülei földön járó emberek, akik szerető hátteret biztosítanak neki. Öt éve jár pszichológushoz, ez fontos témákat hozott elő. Rájött, hogy a korábban eltemetett sérelmei okozzák elakadásait, de a terápia hatására megnőtt az önbizalma. 

Szóba került a párválasztás is. 

Régimódi lány vagyok, szeretem, ha a férfi udvarol, időt szán arra, hogy megismerjük egymást. Ebben a felgyorsult világban nehezen tudom elfogadni, hogy volt, aki már tíz nap után azt javasolta, hogy utazzunk el együtt... Azt tapasztalom, hogy nehéz a férfiakkal, sokan érzelmileg megközelíthetetlenek vagy három hét után feladják

– mondta a modell, aki hozzátette: biztosan el fog jönni az, aki kíváncsi rá, akivel lesz idejük egymásra, akivel mindenről tudnak beszélni a csillagászattól az autókig. 

Múzeumba ezer éve nem vitt el senki! 

– mondta Zimány Linda, aki arról is beszélt, hogy most kicsit aktívabb lett, visszaírogat azoknak, akik az elmúlt két hónapban keresték, igyekszik kimozdulni, vacsorákra járni és újra nyitott szemmel járni.

Zimány Linda korábban a Reggeliben egyebek mellett arról is beszélt, hogy hogyan használja a közösségi médiát: 


Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#zimány linda#múzeum#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk