Bulvár

Szerepet kapott a CSI-ban a férfi, aki több mint 350-szer tetette halottnak magát a TikTokon

rtl.hurtl.hu

2022. október 26. 20:52

Halottat fog játszani.

Minden tiktokkernek megvan a maga mutatványa: a kentucky-i Josh Nalley-é az, hogy több mint 350 videóban játszott már halottat, amivel 115 ezer követőre tett szert.

A férfi nem titkolt szándéka az volt, hogy hollywoodi filmszerepet kapjon, és szerinte ezt úgy lehet a legkevesebb munkával elérni, ha halottat játszik. A legnagyobb művészi kihívás az volt számára, hogy olyan helyszíneket találjon a videóihoz, ahol nem zavar senkit, mert nem akart mások terhére lenni, azután mozdulatlanul feküdjön, amíg veszi a kamera.

Idén júliusban teljesült az álma, amikor a CBS tévécsatornától felhívták, hogy játsszon halottat a CSI: Las Vegas egyik epizódjában. A 42 éves étteremvezető szabadságot vett ki és négy napra Kaliforniába utazott a forgatásra, ahol már a sminkelés is több órán át tartott, „hogy még halottabbnak tűnjek, mint ahogy alapból kinézek” – mondta az Insidernek.

@living_dead_josh Tune in to the Season 2 premiere September 29th @csicbs #csivegas #cbs #dreamcometrue #goals #fyp #foryoupage ♬ Who Are You - The Who


Josh Nalley-nek a filmben egy hordágyon kellett holtan feküdnie. Elárulta: a legnehezebb az volt, hogy öt órán keresztül kellett egy helyben feküdnie, de készült a szerepre, és azt is gyakorolta, hogy minél tovább visszatartsa a lélegzetét.

Azt még nem döntötte el, hogy mi legyen a TikTok-karrierjével, miután elérte célját: egyelőre izgatottan várja, hogy november 3-án megnézhesse magát a tévében.

#Bulvár#tiktok#csi#halott#amerikai egyesült államok

Címlapról ajánljuk