Bulvár

Videó: koronás hölgy is részt vett a szépségverseny utáni tömegverekedésben

rtl.hurtl.hu

2022. október 26. 11:53

Hogy miért estek egymásnak a vendégek, egyelőre nem lehet tudni.

Erősen eldurvultak az események az első New York-i Miss Sri Lanka szépségverseny után, írta meg a New York Post. A jól szituált és -öltözött vendégek között ugyanis tömegverekedés tört ki. 

A verekedésről több videó is napvilágra került, ezeken jól látszik a közelharc, illetve az is, hogy ebben egy tiarát viselő hölgy is aktívan részt vett. Az egyelőre nem világos, hogy miért estek egymásnak a vendégek. 

A szépségverseny egyik szervezője, Sujani Fernando szerint egyik versenyző sem volt érintett, és mind a 14-en az épületben voltak, a dulakodás pedig az épület előtt zajlott. A cikkben felidézik azt a 2021-es, Srí Lanka-i szépségversenyen történt verekedést, ami után egy nőt bilincsben vezettek el. Ugyanis elragadta a koronát vetélytársnője fejéről, akit szerinte azért kellett volna kizárni, mert elvált.


Fernando, a szervező szerint az interneten vírusszerűen terjedő felvételek beárnyékolták a szépségversenyen induló 14 fiatal nő kemény munkáját, és ez nagyon szomorú. 

A lányok annyira boldogok voltak. Figyelembe kellene venni az erőfeszítést, az időt, amit beletettek, de egy percet sem kaptak, hogy élvezzék

– fogalmazott. A szépségversenyen több mint 300 vendég vett részt, egy Srí Lanka-i kórháznak gyűjtöttek pénzt.  A lap szerint egyes kritikusok felháborodtak azon, hogy a verekedés akkor tört ki, amikor Srí Lanka gazdasági zűrzavarral és ellátási válsággal küzd.

A távolról felvett videón a helyszínen zajló veszekedés látható, amint lökdösődéssé fajul, miközben többen is próbálják csitítani a kedélyeket az egyre hangosabb sikoltozás közepette. A videók tanúsága szerint több férfi teljes támadásba lendült, ököllel hadonásztak, miközben a nők sikoltoztak. Legalább két férfi ráugrott egy harmadik, földön fekvő férfira, akit ütlegelni kezdtek. Többen is megpróbálták szétválasztani a verekedőket.

A New York-i rendőrség szerint nem érkezett hívás vagy bejelentés a verekedéssel kapcsolatban.

Nyitókép: New York Post

#Bulvár#szépségverseny#verekedés#new york

Címlapról ajánljuk