Bulvár

Megyeri Csilla: Bántott, hogy teljesen mást hisznek rólam

rtl.hurtl.hu

2022. október 26. 13:30

Megyeri Csillának népes követőtábora van a közösségi oldalakon, de talán éppen az Instagram-oldala az oka, hogy ennyire félreismerték őt. A Nyerő Páros segített, hogy megmutassa az igazi arcát.

Megyeri Csilla, aki párjával, Molnár Zsolttal megnyerte a 2022-es Nyerő Párost, rengeteg pozitív visszajelzést kapott a műsor után. Úgy érzi, hogy sikerült megmutatnia az igazi arcát – árulta el a hot! magazinnak.

Csilla több műsorban is szerepelt már, így közösségi oldalain rengeteg követője van, azonban úgy gondolja, sokan talán épp az Instagram-oldala miatt ismerték félre, ő pedig szerette volna, ha megismerik a valódi énjét.

A tartalmakat igyekszem megfűszerezni valósággal. Ugyanakkor a képviselt cégek visszajelzéseiből tudom, hogy önazonos és hiteles influenszer vagyok 

– mondta Csilla, aki kislányként inkább tanítónéni szeretett volna lenni.

Az influenszer úgy érzi, sokat komolyodott az elmúlt időben, és alapvetően későn érő típusnak tartja magát, talán azért, mert gyerekkorában éppen hogy koravén gondolkodása volt. A műsorban is szóba került a gyerekvállalás, és bár ez még nem aktuális az életében, Csilla már tudja, hogy milyen anya lesz.

Nem vagyok rápörögve a babatémára: úgy gondolom, akkor érkezik hozzánk, ha eljön az ideje. Tudom, hogy várandósan is dolgozni és edzeni fogok, friss anyukaként is jövök-megyek majd. Energiabomba anyuka leszek, aki nem hagyja el magát!

– árulta el Csilla.

Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#megyeri csilla#Nyerő Páros#gyerekvállalás#influenszer#valóság

Címlapról ajánljuk