Bulvár

Kulcsár Edina: G.w.M. a családfő, a férfi, akinek a szava döntő – még a nő ruhatárát is átválogatta

rtl.hurtl.hu

2022. október 26. 11:00

G.w.M. átválogatta Edina ruhatárát, és sok darabnak mennie kellett.

Kulcsár Edina és párja, G.w.M. a Palikék Világa by Manna című online műsorban jártak, ahol arról is meséltek, hogy a megismerkedésük óta hogyan változtatta meg a kapcsolatuk a volt szépségkirálynő megjelenését.

Az öltözködésem változott a legtöbbet mellette. Egy bizonyos hosszúságút nem veszek fel, vagy ami egy picit áttetsző, átlátszó. Sok olyan ruhám van, amit elajándékoztam, mert együtt átnéztük a ruhatáramat, akár fürdőruha tekintetében is. Ő mindig segít ezekben. Volt 1-2 darab, amire azt mondtam, hogy légyszi, ezt hadd tartsam már meg, de nem

– mondta Edina. Kijelentette: G.w.M. a családfő, a férfi, akinek a szava döntő, akire mindenben támaszkodhat, de persze az ő véleményét is meghallgatja. 

Ezzel kapcsolatban G.w.M. is hasonlóan nyilatkozott, és elmesélte, hogyan látja a családban betöltött szerepét:

Az alfahím feladata az, hogy ha szükség van rá, akkor lépjen elő a sötétből, és oldja meg a többiek gondjait. Az egész családom az én felelősségem. Édesanyámat hazaköltöztettem Németországból, neki teljesen új élete indul, ami az unokáiról szól, rólam, a menyéről, aki a mindene. Edinával is össze kellett bútorozni és létrehozni az életünket. 

– kezdte a rapper, aki elárulta, hogy sok külföldön élő rokonát költöztette haza, hogy egyesítse a családot.

Nagyanyámat hazahoztam, az ő fiútestvérét is. Kint van a húgom, őket is támogatom, ahol tudom, neki is most született gyermeke. Emellett ott van anyám testvére, ott van nem tudom, hány alkalmazottam, akik mára szinte családtagok, mert eltelt öt-hat év, így értük is felelek. Kötelességem a saját háztartásom, a gyermekeim háztartása, az édesanyám, a nagymamám háztartása, a húgomé, ha úgy van. Ezért vagyok alfahím, mert ameddig én vagyok, nekik bajuk nem lehet

– mondta a rapper.

Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#kulcsár edina#G.W.M.#öltözködés#alfahím#család

Címlapról ajánljuk