Bulvár

Halloweenre hullazsákot rendelt egy anya a gyerekének – volt nagy meglepetés, amikor kinyitották

rtl.hurtl.hu

2022. október 26. 20:41

Nem, nem halott volt a csomagban.

Interneten rendelt dekorációt egy ausztrál nő, hogy tízéves gyermeke és férje feldíszíthesse az udvart Halloweenre. A megrendelt termék leírása szerint „ijesztő holttest egy zsákban”, a csomag pedig tartalmazza a zsákot, ezüstszínű ragasztószalagot, madzagot és egy felfújható bábut.

A termék meg is érkezett, ám amikor a tízéves kisfiú kinyitotta a csomagot, a felsorolt kellékek közt egy anatómiailag korrekt szexbabát talált. Az anya egy Facebook-csoportban osztotta meg a történteket – többen megkérdezték, hogy miért húzta fel ezen magát ahelyett, hogy elviccelte volna a dolgot. Erre azt válaszolta, hogy a kisfiúnak voltak kérdései a bábun lévő lyukakkal kapcsolatban, amit nehéz volt megmagyaráznia.

A nő az eladónak is panaszt tett, mondván, halloweeni dekorációt rendelt és nem szexbabát.

Pontosan azt küldtük, amit rendelt, bár lehet, hogy nem olyan tökéletes, mint amire számított. A minőség megfelel az árnak

– válaszolta az eladó, aki a termék árának 40 százalékát hajlandó volt visszatéríteni. Az anya továbbra is teljes visszatérítést és nyilvános bocsánatkérést követel – írta a New York Post.

#Bulvár#halloween#szexbábu#csomagküldés#ausztrália

Címlapról ajánljuk