Bulvár

Taylor Swift végignézte a saját temetését

rtl.hurtl.hu

2022. október 21. 17:24

Az énekesnővel a jövendőbeli menye végzett rémálmában.

Megjelent Taylor Swift vadonatúj stúdióalbuma, a Midnights, ami már most hatalmas port kavart a rajta szereplő dalok szövege miatt. A rajongók azonnal elkezdték megfejteni a sorok jelentését, így többek között John Mayert is ekézik a Twitteren, akivel korábban egy párt alkotott az énekesnő, és akiről a lemezen szereplő egyik szám is szólhat.

A pénteken debütált dalok közül az Anti-Hero az első, amihez videóklip is készült, azonban nem ez lesz az utolsó, hisz az énekesnő már jelezte, hogy hamarosan több videó is felkerül a YouTube-ra – írta meg az Entertainment Tonight.

Az Anti-Herohoz készült klipet Taylor Swift írta és rendezte, és olyan hírességek is feltűnnek benne, mint Mike Birbiglia amerikai stand-up komikus és John Early humorista, akik az énekesnő felnőtt fiait alakítják, valamint Mary Elizabeth Ellis színésznő, aki Taylor menyét személyesíti meg. A klip története szerint a macskákért rajongó Swiftet fia felesége megöli – kilökve őt egy erkélyről – a kecsegtető örökség miatt, azonban a temetésen kiderül, hogy mindössze 13 centet hagyott utódaira az elhunyt híresség, aki a koporsóból előbújva lesz szemtanúja a búcsúztatóján kitört káosznak.

Íme a szóban forgó videóklip:


Nyitókép: YouTube

#Bulvár#taylor swift#videoklip#temetés#anti hero

Címlapról ajánljuk