Bulvár

„Nagy eséllyel méltatlanul, elhagyatva, hajléktalanként fog meghalni, ha nem változtat” – így látja Molnár Gusztáv jövőjét MC Hawer

rtl.hurtl.hu

2022. október 21. 9:56

Az alkoholproblémákkal küzdő színész két hónap után kijött az elvonóról, és állítása szerint jól érzi magát a bőrében, a mulatós sztár szerint ez azonban csak ideig-óráig fog tartani.

Molnár Guszti, a Drága örökösök egykori színésze jelenleg a gondozójánál húzza meg magát, ugyanis két hónap után elhagyta az elvonót, ahova alkoholproblémái miatt vonult be.

Most tök jól vagyok, elkezdtem az új életemet, megpróbálom elengedni a múltat

– mondta a színész, aki a fejébe vette, hogy a példaképe lesz azoknak, akik még csak most vívják a küzdelmüket az itallal.

MC Hawer, aki maga is az alkohol rabja volt 24 éven át, azonban nem ennyire derűlátó Gusztáv jövőjét illetően – derült ki a Borsból.

„Sajnos, problémák mindig voltak, vannak és lesznek az ember életében, de nem ezeket kell nézni, hanem a megoldást. Az a baj, hogy a sérelmek miatt ugyanúgy a piához fog menekülni. Valószínűleg vissza fog esni. Még túl fiatal ahhoz, hogy ezt komolyan vegye.

Nagy eséllyel méltatlanul, elhagyatva, hajléktalanként fog meghalni, ha nem változtat az életén, vagy feláll, és csapot-papot hátrahagyva dolgozik, és minden munkát elvállal, ami szembejön vele.

A pia utáni sóvárgás soha nem fog elmúlni, legfeljebb csak enyhül” – nyilatkozta a mulatós sztár, aki szinte minden pénzét élményekre költi, hogy ne jusson eszébe italhoz nyúlni.

Nyitókép: RTL Klub

#Bulvár#molnár gusztáv#mc hawer#alkohol#alkoholizmus#elvonó

Címlapról ajánljuk