Bulvár

Berki Mazsi engedett elhunyt férje anyjának

rtl.hurtl.hu

2022. október 19. 7:54

Az asszonynak jólesett a gesztus. 

A Hot! magazin egy olvasójától kapott helyszíni fotókat arról, ahogyan Berki Krisztián édesanyja, Júlia unokájával, Berki Emmával sétál a Duna-parton. Ez azért nagy dolog, mert a gyerek láthatása sokáig feszültségforrás volt az asszony és elhunyt fia felesége, Berki Mazsi között. 

Júlia a lapnak megerősítette, hogy valóban ők szerepelnek a képeken, láthatta legkisebb unokáját, igaz, Mazsi nem volt velük. 

A menyem ugyan ezúttal nem volt jelen, ám mindent precízen megszervezett annak érdekében, hogy zökkenőmentesen eljussak a Duna-partra, ahol egy bébiszitter kíséretében láthattam Emmácskát, aki november elején lesz egyéves!

– mondta a nagymama a lapnak. Hozzátette: „Taxi várt az állomáson, egy nő integetett; kiderült, hogy ő a bébiszitter, aki közben egy másik kislányra is vigyázott. Boldog voltam, amikor megpillantottam Emmácskát. Jó volt látni, nagyon aranyos volt! Végre magamhoz ölelhettem az unokámat! Mazsi írt utána nekem egy üzenetet, hogy reméli, jól éreztem magam, és majd beszélünk, és sűrűbben fogunk találkozni, hogy kialakuljon a kötődés. Bevallom, ez jólesett” – fogalmazott. 

Nyitókép: RTL Reggeli

#Bulvár#berki krisztián#Berki Mazsi#Berki Renáta

Címlapról ajánljuk