Bulvár

Rúzsa Magdi: Voltak napok, amikor mozdulni se mertem a kórházi ágyon

rtl.hurtl.hu

2022. október 17. 11:22

Az énekesnő aggódott, hogy olyat tesz, amivel árthat a születendő gyerekeinek.

Rúzsa Magdi február elsején adott életet a hármasikreinek, akik az ikerterhességeknek megfelelően korábban érkeztek, mint egyedüli társaik. Magdi Instagram oldalán tett közzé egy bejegyzést, amiben őszintén leírta, hogy milyen félelmei voltak a koraszülés kapcsán.

Nem hiszem, hogy fel lehet készülni arra, hogy az embernek koraszülött lesz a gyermeke. Mindenféle szempontból nagyon megterhelő érzés ez. A mi történetünk kicsit másképp alakult, hisz a kezdetektől tudtuk, hogy koraszülöttek lesznek a babáink, a kérdés csak az volt, hogy mennyivel korábban érkeznek. Emlékszem, ahogy számoltam a heteket, hisz minden egyes nap, amit a méhemben töltöttek, egy mérföldkőnek számított, voltak napok, amikor mozdulni se mertem a kórházi ágyon, nehogy baj legyen és még előbb érkezzenek. Még most is kalapál a szívem, ha ezekre a napokra gondolok. Most viszont öröm látni, ahogy ezek a kicsi emberkék a kezdeti hátrányból szinte előnyt kovácsolva haladnak és fejlődnek. 

– írta a bejegyzéséhez Magdi.

Az énekesnő azt is kiemelte, hogy fontos a korszülésről beszélni, mivel Magyarországon minden 10. kisbaba koraszülöttként jön a világra.

Magdi az gyerekei születése után 5 hónappal a Fókusznak adott először exkluzív interjút, amiben elmesélte, hogy milyen volt egyszerre három babával várandósnak lenni, és hogyan telnek a mindennapjai a picikkel:


Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#rúzsa magdi#szülés#hármasikrek#koraszülés#kórház#félelem

Címlapról ajánljuk