Bulvár

Illés Fanni: Nem lehet egy édesanyát leírni azért, mert nincsenek lábai

rtl.hurtl.hu

2022. október 15. 13:43

Neki is vannak nehéz pillanatai, de már látja, jól döntött, amikor gyereket vállalt.

Júliusban született meg első gyereke Illés Fanni paralimpikonnak, aki nehézségeiről a Palikék Világ by Manna Nem hétköznapi történetek című műsorban beszélt

A sportoló azt mondta, nem tervezte a gyerekvállalást, de amikor paralimpiai bajnok lett meggondolta magát edzője és párja, Szabó Álmos kedvéért. 

Nagyon szeretett volna kisbabát, én pedig beadtam a derekam 

– mondta. 

„Örültem, hogy így alakult, de előtte volt bennem egy kis félelem. Mikor mindenkitől azt kapom, hogy ne vállaljak gyereket, mert úgyis fogyatékos lesz, vagy ne legyen gyerekem, mert úgysem tudom ellátni, akkor az ember elgondolkodik ezen, mert szíven tud ütni ez mind. Folyamatosan gondolkodtam, hogy meg tudom-e oldani, vagy nekik lesz igazuk. Egy édesanyát leírni azért, mert nincsenek lábai, az tudatlanságból fakad” – fogalmazott Illés Fanni.

Azóta kiderült, hogy Fanni természetesen el tudja látni a babáját. 

„Nekem is vannak nehéz pillanataim, amikor például a babával nem megy valami elsőre. Az elején a legjobban az zavart, hogy nem tudom betenni a babakocsiba, és tologatni. Meg kellett tanulnom, hogyan tudom magamra kötni kenguruba, és a kenguruval hogyan tudok beszállni a kerekesszékbe. Ki kellett találnunk, de amilyen nehezen indult a fejemben, olyan lazán megy. Esténként két és fél, három órás sétákat nyomunk, mert próbálom úgy beállítani a bioritmusát, ahogy az én edzéseim vannak” – mondta.

Nyitókép: Koszticsák Szilárd/MTI

#Bulvár#illés fanni#parasportoló#terhesség

Címlapról ajánljuk