Bulvár

Világra jöttek Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikrei

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. október 14. 21:23

Nagy Franciska és Nagy Elza érkezéséről az örömhírt péntek este jelentette be Instagramon a színész.

A nyár elején derült ki, hogy Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikreket várnak, mégpedig két kislányt. Nagy Ervin most Instagramon tudatta a világgal, hogy Nagy Franciska és Nagy Elza megérkeztek. 

Mint a posztból kiderül, a két kislány október 12-én jött a világra, tehát pár héttel hamarabb, mint arra a kezdetben számítottak (ikerterhességnél ez elég gyakori egyébként).


A szülés előtt pár nappal Borbély Alexandra vicces instaposztban opsztotta meg a babavárás tapasztalatait, hogy milyen beszólásokkal, kéretlen tanácsokkal, jóindulatú de olykor kissé zavaró véleményekkel árasztották el az utóbbi időben:

  • csak neeem? akkor jól láttam, hogy olyan más az arca… figyeljen, szülés után nem eshet depresszióba, és a párkapcsolata, na arra nagyon vigyázzon, ott lesznek a gyerekek, de a férjével ugyanúgy törődjön, az a legfontosabb!!!
  • ikrek? nahát? és hogy hogy? van a családban? igen?
  • és hogy van a pocaklakó? bocsánat, pocaklakók, igen, igen, tudom, ikrek
  • és tudjátok a nemüket? Jézusom, ennyi lány!!!szegény Ervin!


Borbély Alexandra júliusban az RTL Reggeliben azt mesélte, hogy először nem is hitt a fülének, amikor megtudta, hogy ikreik lesznek. Elmondta, hogy decemberre van kiírva, de számít rá, hogy az ikrek általában hamarabb jönnek. A színésznővel készült interjú itt megtekinthető:

 

Nyitókép: Borbély Alexandra és Nagy Ervin 2017-ben a berlini filmfesztiválon, Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjének sajtótájékoztatóján – Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images

#Bulvár#nagy ervin#borbély alexandra#szülés#ikrek

Címlapról ajánljuk