Bulvár

„Megríkatsz” – Megyeri Csilla és Norina nem bírták egymást

rtl.hurtl.hu

2022. október 14. 14:02

Norina és Béci is reagáltak arra, hogy számukra véget ért a Nyerő Páros.

„Örülök, hogy megismertelek Norinám! Habár a műsor előtt tudom, hogy Te sem szimpatizáltál velem…, de hála a sorsnak személyesen is megismerhettük egymást” – írta ki Instagram-oldalára Megyeri Csilla, aki érzelmes szavaival arra reagált, hogy Béci és Norina estek ki a Nyerő Párosból. 

Norinát méltatva így folytatta:

Egy karakán, egyenes, mókás, de ugyanakkor hihetetlenül erős Nőnek, édesanyának tartalak, akiről nagyon sokan példát vehetnek. Annyi mindenen túl vagy/vagytok Bécivel - csak így tovább! Kint folyt.köv…


Norina erre kommentben reagált:

Nézz oda megríkatsz🥺❤️Szívből örülök,hogy megismerhettelek Zsolikával❤️❤️❤️ Most pedig ideje nyerni Bözsikém.

Béci is posztolt annak apropóján, hogy számukra véget ért a Nyerő Páros. Mint írta: nagyon régóta vágytak arra, hogy egyszer ők is részesei legyenek a műsornak és amikor csörgött a telefon, álmában sem gondolta volna, hogy megélheti azt az érzést, amit már rengeteg jó ember átélt.

Nagyon sokat nevettem, és rengeteget tanultam, kaptam ettől a műsortól! Nyilván voltak veszekedések is...de most már nyugodtan tudok azokra a percekre is vissza gondolni!

Hozzátette: a világon mindennél büszkébb feleségére, Norinára. 

Sajnálom azokat a játékos társainkat akiket megbántottuk, de mi ilyen nagyszájú, önérzetes emberek vagyunk! Viszont nagyon örülünk az új barátainknak...Már megérte!


A Nyerő Páros kibeszélőből többet is megtudhat az eseményekről. Norináék a kibeszélőben vitáikról, félelmeikről és a nézők kommentjeiről is meséltek Kabát Petinek:


Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#norina#béci#Nyerő Páros#megyeri csilla

Címlapról ajánljuk