Bulvár

Űrsétára küldhetik Tom Cruise-t

rtl.hurtl.hu

2022. október 12. 17:11

Ha már úgyis a Nemzetközi Űrállomáson forgat.

Tom Cruise lehet az első civil, aki űrsétán vehet részt, amikor Doug Liman rendezővel a Nemzetközi Űrállomásra megy, hogy ott forgassák új akciófilmjét. Erről a Universal Pictures vezetője, Donna Langley beszélt egy interjúban. 

A „Cruise space project”-re a Variety szerint nagyságrendileg kétszázmillió dolláros költségvetést szán a filmstúdió – azt eddig is lehetett tudni, hogy az űrállomáson forgatnak majd, de Langley először beszélt az űrséta tervéről.

Azt is elárulta, hogy a film nagyrészt a Földön fog játszódni, a hatvanéves színész pedig egy szerencsétlen fickót alakít majd, aki abban a helyzetben találja magát, hogy ő az egyetlen, aki meg tudja menteni a Földet.

Az oroszok egyébként már túl vannak az első űrbéli filmforgatáson, azaz övék az első űrben forgatott játékfilm dicsősége, ezért is kárpótolhatják magukat az amerikaiak a világ első filmes űrsétájával.

Tom Cruise hatvanadik születésnapján az rtl.hu cikkében arra kereste a választ, kicsoda valójában Thomas Cruise Mapother IV. Van, aki szerint sosem derül ki, de talán jobb is így.

Fotó: MTI/EPA/Sebastien Nogier

#Bulvár#tom cruise#űrséta#nemzetközi űrállomás#filmforgatás

Címlapról ajánljuk