Bulvár

Zámbó Jimmy sírt a fájdalomtól plasztikai beavatkozása után, állítja fia

rtl.hurtl.hu

2022. október 11. 7:49

Hetekig tartott, míg felépült. Zámbó Krisztián sem zárkózik el attól, hogy kés alá feküdjön.

Zámbó Krisztián őszintén vallott a Blikknek arról, hogy kipróbálta a botoxot, de – az édesapjához, Jimmyhez hasonlóan – a zsírleszívást is vállalná.

„Ugyanazzal szenvedett, mint én, és hiába volt edzőtermünk, nem nagyon volt ideje rá. Most értettem meg, mennyire nehéz ez egy bizonyos kor felett, főleg, ha az ember sokat éjszakázik a koncertek miatt, és felborul a bioritmusa. Édesapámat ez annyira zavarta, hogy zsírleszívást végeztetett magán. Sosem láttam még annyira fájdalmasan sírni, mint a műtét után. Rettenetes fájdalmai voltak, hetekig tartott, mire felépült. Ám amikor elkezdett utána egy kicsit edzeni, élete legjobb formáját hozta. Az a fájdalmas sírás azért kicsit elrettent a dologtól, de gondolom, a kilencvenes évek vége óta azért fejlődött a műtéti technika” – tette mondta el Zámbó Krisztián, aki egyelőre igyekszik természetes módszerekkel megszabadulni vélt súlyfeleslegétől.

A Fókusz riportjából kiderül, hogyan keltette életre apja rég elfeledett dalát Zámbó Krisztián. Azt az éneket, amit gyerekkorában sokszor hallhatott lefekvéskor, amikor egyre híresebb édesapja csak neki énekelt. 


Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#zámbó jimmy#zámbó krisztián#plasztikai sebészet

Címlapról ajánljuk